Huskykaski Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Opowiadanie to forma zwiastunu do kontynuacji "Efektu Motylka", czyli "Za Czasem Lapunova". O poprzedniej części tylko wspomina i jest niezależne. Opiera się na tym samym uniwersum, w jakim będzie miała miejsce akcja drugiej części. Do wypuszczenia "Za Czasem Lapunova" trochę zostało. Na razie jest to półtorej rozdziała i zbitek pomysłów zapisanych w innym pliku. To opowiadanie jest o moim ulubionym, z którego jestem najbardziej dumny. Silver Goggles! Mam nadzieję, że nie jest za brutalne na główny dział. Jeśli tak to pokornie proszę o przebaczenie i przeniesienie. Trafi tam na pewno jeden rozdział specialny, który planuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Jest zbyt brutalny i zostaje przeniesiony do MLN. Otrzymujesz warna. Na przyszłość pamiętaj proszę, że w razie wątpliwości możesz napisać do mnie PW, a ja ocenię dyskusyjną scenę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Mówiłem, byś się spytał Ale ogólnie opowiadanko jest fajne, takie w znacznie innym klimacie niż główny fic. Taa, jest zdecydowanie brutalniejszy i bardziej mroczny, ale naprawdę fajny. Zdecydowanie warto go przeczytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallen Star Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Dobry zwiastun. Jak tak będzie miała wyglądać następna część to będzie się działo. Aż się nie mogę doczekać dalszych przygód Huskiego. Chociaż nie wiem skąd wzięła się wojna ze smokami, ale znając życie dowiem się w swoim czasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmonella Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Wczoraj wreszcie przeczytałam. W sumie nie mam niczego konstruktywnego do powiedzenia, tyle tylko, że podobało mi się. Jako zapowiedź spełnia swoją rolę doskonale. Przypadł mi do gustu motyw tego połączenia z umierającym - zarówno sam pomysł, jak i opis. Pozostaje czekać na Za czasem Lapunova. Dodam jeszcze, że liczę na rozwinięcie nieco postaci poszczególnych członków Silver Goggles - o ile będą występować - bo tutaj wydali mi się oni bardzo podobni do siebie. A, i chyba gdzieniegdzie coś było nie tak z zapisem dialogów, ale mogę się mylić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ten taki Tam Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Przypomina mi grę divinity 2 i pogromców smoków xD Niezłe, mam nadzieję na kontynuację Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epsilion Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 Wspaniałe. Z nieznanych mi powodów mam wrażenie, że Discord chce zrealizować "fallout of equestria". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się