Blue Sparkle Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Cześć! Jestem nowa na forum. Mam nadzieję, że polubię to forum i forumowiczów. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Salut Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 I założyłaś nowy wątek tylko po to, by napisać te trzy zdania? A gdzie zainteresowania? Gusta muzyczne? Ulubione postaci? Zajęcie? Czas tkwienia w MLP? Nie żebym się czepiał, ale popraw się, albo chociaż odpowiedz na pytania. Dobrze, że nie nasadziaś tu emotek, gdzie w innych przywitaniach jest ich pełno. Jedna wystarczy. Aha, byłbym zapomniał. Zdrawstwuj i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyk Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Witaj, na pewno polubisz naszą społeczność a my Ciebie Może napiszesz coś o sobie ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Sparkle Napisano Czerwiec 26, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2013 A gdzie zainteresowania? Gusta muzyczne? Ulubione postaci? Zajęcie? Czas tkwienia w MLP? Zainteresowań mam dużo więc pisać nie będę. Głównie słucham metalu. Mój ulubiony zespół to Nightwish. Moja ulubiona postać to Twilight Sparkle. Zajęcie to głównie czytanie książek. Nie wiem kiedy zaczęłam oglądać MLP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Witaj i baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 siema, siema. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Aleś ty enigmatyczna. Ale nieważne, zapomnij, że pytałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyk Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Czytanie książek mówisz. Jakichś konkretnych rodzai czy pochłaniasz wszystko co wpadnie w kopytka? Bez różnicy czy książka kucharska, encyklopedia, słownik czy przygodowa albo fantasy ?? Odczuwasz nieodpartą potrzebę pochłonięcia każdej książki w zasięgu wzroku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Sparkle Napisano Czerwiec 26, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2013 (edytowany) Czytanie książek mówisz. Jakichś konkretnych rodzai czy pochłaniasz wszystko co wpadnie w kopytka? Bez różnicy czy książka kucharska, encyklopedia, słownik czy przygodowa albo fantasy ?? Odczuwasz nieodpartą potrzebę pochłonięcia każdej książki w zasięgu wzroku Fantasy. Teraz czytam cykl ,,Pozaświatowcy". Pyrzygodowe też, ale rzadziej. Edytowano Czerwiec 26, 2013 przez Blue Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Nie wstydź się, tu sami swoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyk Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Bez krempacji my nie gryziemy... no powiedzmy większość nie gryzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 No, prawie, Kruczku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Jestem pewien że Carrion mówił do tej nowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze! Faktycznie. napisałaś strasznie mało... Piszesz, rysujesz, zdjęcia robisz? Szkoła, studia, praca? Tradycyjny na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Witaj na forum! Masz repa na dobry początek. Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Witaj na forum!Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Witaj! Wstęp może i nie jest powalający, ale spoko. Nie przejmuj się. Baw się tutaj dobrze! Masz + za Twi. Jak będę mógł w czymś pomóc, to pisz. ^^ http://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się