bobule Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 http://bronies-silesia.eu/ https://www.facebook.com/events/271730222967861/ 6.07 godzina 12 na placu letnim w SCC, ale raczej nie będziemy tam siedzieć, bo i tak się tam nie mieścimy jeśli będzie wielu chętnych, to drugiego meeta zrobi się jeszcze 20.07 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 no i bosko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Nie lepiej zrobić jednego meeta 17.06 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 26, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Nie lepiej zrobić jednego meeta 17.06 ? nie, bo czerwiec już był dorzucam stronę śląskich bronies, której premiera odbyła się kilkanaście minut temu na fb http://bronies-silesia.eu/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Idzie kto z Częstochowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 nie, bo czerwiec już był dorzucam stronę śląskich bronies, której premiera odbyła się kilkanaście minut temu na fb http://bronies-silesia.eu/ Serio napisałem czerwiec ? O kurczę, chodziło mi oczywiście o lut... lipiec. Termin 17.07 jest moim zdaniem lepszy, ale to już według oczywiście waszej woli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAVV3 Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 (edytowany) Będę na 101%, nie mogę opuścić meeta w Katowicach. UP: Nie wiem czy środa jest odpowiednim dniem, gdyż dużo osób pracuję. Edytowano Czerwiec 26, 2013 przez DaVe Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Mnie termin pasuje idealnie. Jeszcze wpadnie do mnie w tym terminie 2 gości z Wrocławia i ich wezmę na meeta. Data perfect. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Zacnie...Postaram się przybyć na miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 no no, wychodzi na to, że 24 śląski meet będzie jednym z lepszych i większych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Może będę, może nie, zobaczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Jak ktoś się wybiera z Wrocławia to kontakt do mnie. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Kurcze, gdyby meet był chociaż w tą drugą sobotę miesiąca, to bym przybył. A tak to, hem, nos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 (edytowany) Kolejny meet? yeeee w ten wekkend (29.6) wybieram się na bielskiego meeta, a tu tydzień później następny na Śląsku! Z tym że istnieje prawdopodobieństwo że będę musiał pracować, a co tam weźmie się UŻ!!! PS: proszę tylko bez studenckiego palenia, do tej pory mam koszmary po ostatnim meecie. Edytowano Czerwiec 27, 2013 przez Trigen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Trigen, tylko, że studenckie palenie było, w kwietniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 8 czerwca też było, brrrrrr, znowu nie prześpię nocy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 nie było, wiem na 100% Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Trigen, tylko, że na tym meecie nie było sziszy, ale ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Na ten PonyMeet są jakieś zapisy,albo coś w tym deseń? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thelleo Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 @Filipczak Nie, ten meet jest "niezorganizowany" czyli spotykamy się w publicznym miejscu i wykorzystujemy świeże powietrze jako miesjce meetu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Croolik Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 (edytowany) Jak najbardziej się wybieram szczególnie po tak pozytywnych wrażeniach z ostatniego meeta, a ciebie Bobule muszę hugnąć, bo ostatnio się zastanawiałeś który to ja Dodatkowo, bardzo by mi zależało na tym terminie 20 lipca, z racji gościa z Norwegii (Polka, ale się wyprowadziła z rodzicami) który chciałby wpaść na Polski Meet Edytowano Czerwiec 28, 2013 przez Croolik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 no to nie mamy wyjścia, i znów robimy 2 meety Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 (edytowany) Trigen, tylko, że na tym meecie nie było sziszy, ale ok było cygaro a co do meeta, standardowo, mogę kogoś zabrać po drodze, z tej mojej małej nieszczęśliwej miejscowości , oby nie padało też, chociaż na ostatnim śląskim meecie niektórym to nie przeszkadzało... Edytowano Czerwiec 28, 2013 przez Trigen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 było cygaro ja tam nie wnikam, co Ty robisz z cygarem xD wierząc prognozie facebookowej, padać nie powinno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Nie będzie mnie raczej 6, dlatego też liczę na inny termin... Bardzo mi przykro... do ostatniej chwili miałem obiecany wyjazd, lecz w ostatniej chwili... ktoś się rozmyślił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się