Croolik Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Z gimbusiarnią trzeba krótko i na temat. Mieliśmy zgodę ochrony na palnięcie ich w łeb jak będą podskakiwać, to chyba jest krótko i na temat chyba 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Mieliśmy zgodę ochrony na palnięcie ich w łeb jak będą podskakiwać, to chyba jest krótko i na temat chyba W cywilizowanych środkach krócej już się nie da. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Jak te dzieciaki będą 20 lipca to się je przyklei taśmą do kolumny ZYGMUNTA. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Nie to miasto z tą kolumną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Nie to miasto z tą kolumną. A może na meecie był jakiś Zygmunt, który przyniesie swoją kolumnę, do której można kogoś przykleić? Jednego się nie udało przykleić, ale łapy, owszem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Pod koniec były robione zdjęcia,wiadomo kiedy będzie można je zobaczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Nie mam zdjęć, ale mam to - może to kogoś zaciekawi. Odnośnie tej bandy gimbusów z Silesii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 kochany andrzej ma nas za nerdów.....a może by się do niego wybrać w ekipie ja, zniszczu, husky, śliwa w przebraniu dresa i jeszcze pare(naście) osób w glanach, z naszym ekwipunkiem , zobaczymy co wtedy powie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Wiesz Matyas, wtedy to grupa była podzielona na 2-3 osobne grupki. I oni uczepili się jednej konkretnej. Szczerze? Naszej grupki i tej, którą ty zaproponowałeś spokojnie by raczej za nerdów nie uznali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 (edytowany) Omg, omg, omg, omg. Zróbmy im na następnym meecie Hiszpańską Inkwizycje. Macie moje glany : D Edytowano Lipiec 9, 2013 przez Pan Neonowaty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 I moje Martensy. Ewentualnie mam jeszcze Magnumy pożyczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Lipiec 9, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2013 I moje Martensy http://www.youtube.com/watch?v=eayuK7FbNAM tak złe, że aż dobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 No to macie i moje Steele. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Nigdy nie grałeś, ani nie słyszałeś o serii gier Assassin's Creed, ani o Zakonie Asasynów? Mała podpowiedź:http://4.bp.blogspot.com/_ux24zH62mFw/Swg7_hAvCSI/AAAAAAAAAFI/nf-FgJIVhAI/s1600/asasyn2.jpg W to to grałem, ale jakoś nie zauważyłem, bym był doń jakiś podobny, ani nie skakałem na nikogo z nożem, ni biegałem po dachu czy ścianach... jedyne, co udało się mi uczynić na przejść po suficie z gracją godną mrówkojada! ^^ Ale... chyba było warto? xd A jeśli chodzi o... gimbusów... Może spróbujemy się z nimi zaprzyjaźnić? : D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Zdjęcia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Zdjęcia? Oto fotki z meetu, na film trzeba poczekać chwile zanim YT go przetworzy. http://inex.ovh.org/pmkato2.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Zdjęcia robiły 3 osoby -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Ale tylko jedna pokazała...Oh come on . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Tylko 3 osoby? Nie zapominajcie o tych gimbach z Silesii, ich też ścigajcie za zdjęcia Rany, spokojnie ludzie. Trigen wrzucił zdjęcia. Agniesia zawsze wrzuca, więc małe opóźnienie nic nie zaszkodzi. W końcu wszystkie foty będą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 (edytowany) Tylko 3 osoby? Nie zapominajcie o tych gimbach z Silesii, ich też ścigajcie za zdjęcia Rany, spokojnie ludzie. Trigen wrzucił zdjęcia. Agniesia zawsze wrzuca, więc małe opóźnienie nic nie zaszkodzi. W końcu wszystkie foty będą... Ja zrobiłem najmniej fotek i filmów dlatego że mój aparat i telefon były pełne dokumentacji BEFORE party... i jeszcze stare z Żywca też wybaczcie Edytowano Lipiec 10, 2013 przez Trigen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 a ja mam sporo na głowie, plus karta pamięci zaczęła mi wariować, i staram się ją traktować najdelikatniej jak mogę, by wszystkie zdjęcia nie poszły się je , tak więc jak już na fb mówiłem, zdjęcia wrzucę najpewniej w poniedziałek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Co do tych bachorów z SCC dziś przechodziłem obok SCC i akurat widziałem tego chłopaka co gwizdał jak po[yay]... ogólnie wychodzi na to, że oni czesto się tam spotykają więc jest szansa na to, że ich spotkamy 20 lipca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Ale jeśli chodzi o te buraki to jak pamiętam to chyba ochroniarz dał nam pozwolenie na pacnięcie jednego z nich w łeb...można to wykorzystać Panowie i Panie . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thelleo Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Tylko żeby w jakimś Fakcie czy innym dziwie z wiadomościami nie znalazł się artykuł z tytułem pokroju "Fani kucyków brutalnie zmasakrowali grupę dzieci. Czy My Little Pony to wciąż bajka, czy sposób kontaktu szatana z ludźmi?" 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Lipiec 11, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2013 szatan jest spoko i zatwierdza ten meet za zmasakrowanie grupy dzieciaków pewnie dostalibyśmy jeszcze podziękowanie od prezydenta 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się