Timiko4 Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Enemy Territory Starcraft Seria Colin McRae (szczególnie 04 i DiRT 1) Trackmania United TDU (oddajcie serwery na multi) GRID Shootmania Mass Effect (casualowo, wiem) SimCity 4 Teeworlds Burnout Paradise BF: BC 2 (single głównie) CS Link do komentarza
Yanczi (NocnyPaczer) Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 World of Warcraft Diablo 3 Portal 1 i 2 NFS Most Wanted, Carbon, Undercover i the Run Far Cry 3 FEAR 1, 2, 3 Wiedźmin 1 i 2 Syberia 1, 2 Skyrim Crash Bandicoot (cała seria) Spyro (cała seria) Rayman 1, 2, 3, Origins Sonic the Hedgehog (Mega Drive) Minecraft Pasjans xD Link do komentarza
JaZwiezda Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 - Metro 2033 - Left 4 Dead 2 - World of tanks - War Thunder - Company of heroes - TF2 - Ponyfiled 3 - Warhammer 40.000 Winter Assault To chyba wszystko Link do komentarza
Iron_Ilyushin Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 No to tak: PC -World Rancing 2 -Counter Strike (ale to tylko na Jeje.pl ) -Red Orchestra Ostfront 41-45 -GTA SA (nie działa mi od tygodnia) -Titan Quest -Titan Quest Immortal Trone -Euro Truck Simulator (i inne wersje) -Microsoft Flight Simulator 2004 -Mortyr II:For Ever Norweg strzela dla polski -Panzer Elite jeden pancerny -Postal 2 -The House of the dead 2 -ehhhh... a niech już będzie ten majnkraft Mobile Phone -Cesi Melon -Angry Birds -Bounce Tales Na konsole ni ma hajsu xD Link do komentarza
Vieg Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Heavy Rain. Cudowna gra (raczej interaktywny dramat), z cudowną grafiką (to był 2010... także 3 lata minęły) i dobrze opowiedzianą, trzymającą w napięciu historią. Do końca ściskałem spoconymi łapskami pada, w niepewności czekając na zakończenie. Konsekwenje naszych wyborów téż ładnie przedstawione. Na drugim miejscu jest Bayonetta. Dla haterów to dowód na to, że Japonia powinna być odizolowana od reszty świata. Jeśli chcecie wiedzieć o co chodzi, zapraszam na yt. Słowami opisać się tego nie da. Na ostatnim miejscu The World Ends With You (na ios). Za ciekawy system walki, i fajnie opowiedzianą historię. Oj wenę,miałem Link do komentarza
OttonandPooky Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 PC: -Wszystkie stare serie Simsów (2 i 3 nie wchodzą w grę) -Rollercoaster tycoon 1 i 2 -Zoo tycoon -The Neverhood -Tzar Game boy\Game boy color: -Wszystkie serie pokemon -Wszystkie serie Kirby -Adventure island -Hamtaro ham-hams unte! Gameboy advance: -Wszystkie serie pokemon -Wszystkie serie Kirby Nintedno DS: -Wszystkie serie pokemon -Wszystkie serie Kirby -Drawn to life Link do komentarza
Lis Pustyni Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Arma 2 (free i OA) R.U.S.E Red Orchestra Ostfront 41-45 Killing Floor Sniper Elite (v2 tyż) World of Tanks Wiedźmin 1 i 2 Link do komentarza
Jonathan Cloud Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Ok, no to i ja swoje 3 gr dorzucę.... 1. Fallout 3 2. Skyrim 3. Doom 2 4. Gothic 5. Bioshock 1 i 2 Tak naprawdę jest tego duuuużo więcej, ale to jest moje top 5. Link do komentarza
Artem Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Nie jestem za bardzo graczem, lecz lubię GTA (SA najbardziej), Team Fortress 2, Angry Birds oraz troszkę minecraft, ale nie aż tak bardzo ;d Link do komentarza
Null Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Cala seria call of duty Dead space 1 2 3 Wszystkie AC Batllefield bad company 2 i Batllefield 3 TES:Skyrim V Max Payne 1 2 3 Cala seria GTAA no i oczywiście Gothic 1 2 3 i srarkania (Arcania) Link do komentarza
PlagueOverlord Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Oto moje ulubione gry: Seria Mass Effect (1-3) Dawn of War (1-2 z dodatkami) League of Legends Anno 1404 Assassins Creed (wszystkie części) Seria HoMM Warhammer 40,000 Space Marine Link do komentarza
Recommended Posts