Emronn Marvelous Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Startujemy z nową zabawą, moi drodzy! Inspiracją mi Trybunał Zbrodni Przeciwko Dobremu Smakowi, więc z pewnością zrozumiecie sens ogółu. Otóż, jest to odwrotność tematu, który podałem zdanie wcześniej: tym razem podajemy coś, co ma wywołać u nas szok wspaniałości, a nie obrzydzenia. Uzyskałem zgodę Magenty na rozpoczęcie tematu. Sprawa jest dosyć prosta - oceniamy w skali 0-10. Piszcz niczym Rarity, podziwiając uroki najmodniejszych tworów! Mile więc widziane zdanie na temat ujrzanej kreacji, najlepiej wzorowane na przewidzianej reakcji naszej wspaniałej artystki. Jeśli wolisz zarzucać obrzydlistwem, znów zapraszam tutaj. Najprościej mówiąc: zaczynam, następna osoba ocenia i podaje coś swojego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 (edytowany) Biała suknia z świetnymi akcentami białych róż i płatkami śniegu. Wszystko znakomicie się komponuje. Jak dla mnie dał bym tej kreacji jakieś 8/10. Nie wiem czy to zdjęcie pasuje do tego działu, ale i tak je wstawię. Zdjęcie ukazuje zespół Afromental. Te stroje włożyli na gale viva comet 2011. Sami oceńcie czy to był dobry wybór. Jakoś mało osób interesuje się ty tematem. To smutne Edytowano Lipiec 21, 2013 przez sajback Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 To jest straszne gej...te jak dla mnie nawet nie ocenie na 1 tylko 0. Więc wrzucam coś kobiecego pochodzące z Indii 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 27, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2013 Cóż za piękny strój! Świetne wzory i barwy, które przykuwają oko na dłuższą chwilę. Zdecydowanie jestem skłonny dać 8/10! A teraz nieco innego rodzaju strój: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Zwiewny strój bardzo oryginalny. Ostre mocne kolory, nawet ładna dam 6/10. Stawiam na tradycyjność: Z jakiegoś powodu nie widać obrazka w poście, więc dorzucam link do niego: http://userimage3.360doc.com/12/1007/10/2347203_201210071050320349.jpg ~Emronn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Hanfu jest piękne! Z przyjemnością stwierdzam, iż tradycyjność wygrywa w tym przypadku z tym, co podesłałem post wcześniej. Ubiór Chińskiej Dynastii Han jest czymś, czego nie można ocenić gorzej, niż 9/10. Anathiela, bardzo do mnie tym trafiłaś; tradycyjne szaty Chińskie są naprawdę piękne. Jako, iż poprzednio było nazbyt barwnie, to zapraszam do ocenienia czerni: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Hmm, moim zdaniem za dużo tej czerni, topię się w niej. Zdecydowanie coś tu jest nie tak, ale sama kreacja ładna i nie mi oceniać twory artystów. Dam 7/10. Teraz coś staromodnego, lata 60/70. Osobiście uwielbiam takie klimaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 (edytowany) Zdjęcie czarno białe, po stroju widać, że bardzo świecący, plus dla cylindra. Dam 5/10. Gothic tradycja Edytowano Sierpień 1, 2013 przez Anathiela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 2, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2013 Znów trafiłaś prosto we mnie tym strojem. Podoba mi się w nim zbyt wiele, bym mógł ocenić na mniej, niż 9/10. Anathiela, świetny gust! Jednak znów uderzę czymś, co oddaje zupełnie innego klimatu: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Suknia ładna styl barokowy, szkoda, że krawiec spartolił sprawę z szyciem. Daje 8/10. Emronn dawne stroje zawsze mi się podobają. Projektowałam w dawnej szkole XD To mi się podoba ślub po steampunk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 2, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2013 Panowie i Panie po lewej czy prawej nieco psują mi wizerunek, ale to ślub, więc skupię się na parze. Ogólnie para wygląda bardzo ładnie; steampunk jednak jest bogaty w wiele gadżetów, których mi tu brakuje. Jednak cylinder, suknia oraz ogólny klimat... nie zawaham się dać 7/10 : ) Pora na nico czerwieni: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Suknie nawet nawet, czerwona. Daje 9/10 Balowa kolor fioletowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Fioletowy to mój ulubiony kolor! A ta sukienka świetnie współgra z wyszczególnionymi detalami. Według mnie to 7/10. No to ja wrzucę coś pozostając w fioletowym klimacie. Mam nadzieję że ten struj trochę bardziej przypadnie do gustu Anathieli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Całkiem, całkiem nie mogę się przyczepić dam 8/10. Coś z innej beczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Róż w tym stroju świetnie komponuje się z poszczególnymi warstwami kolorystycznymi. Jak dla mnie to 8/10. Ten strój symbolizuje jedność narodów. Są na nim umieszczone poszczególne dodatki symbolizujące konkretny naród. Taki światowy strój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Dla mnie to coś strasznego Rarity by zemdlała z szoku tak kiepskiego stroju. Daje tylko 4/10. Więc zapodam delikatną zwiewną sukienkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Dla mnie to coś strasznego Rarity by zemdlała z szoku tak kiepskiego stroju. Daje tylko 4/10. Powtarzam że jest to światowy strój. Więc te chaotyczne elementy są tylko po to żeby umocnić więzi między poszczególnymi narodami. Więc nie naskakuj tak na to dzieło! Odnośnie sukienki. Jakoś nie przypadła mi do gustu. Dam jakieś 6/10. Skoro na widok tamtego dzieła Rarity by zemdlała, to co powiesz o tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Eeee nie znasz się na modzie. Wygląda mi to jak strój Michaela Jacksona dla mnie mężczyzna powinien nosić męskie rzeczy więc słabo jak dla mnie 5/10 Troszkę innego smaku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Wycofuję się z tego tematu bo Anathiela mnie dobija! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Wycofuję się z tego tematu bo Anathiela mnie dobija! Oj nie bierz tego do siebie. Ja i Ty mamy różny smak gustu i to tylko dlatego. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 OK Ale na przyszłość radzę ci nie krytykować przy mnie Michaela Jackosona, ponieważ jestem jego ogromnym fanem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 2, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2013 No już, spokojnie Anathiela ma za to dosyć zgodny gust z moim. Bardzo mi się podoba ten strój i tak, dokładnie takie coś miałem wcześniej na myśli! Istny urok steampunka! Te gadżety, te rękawice... A niech to, daję 10/10! Dosyć skromnie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 (edytowany) Bardzo ładne, choć nie przykuło mojej uwagi. Powiedzmy że 6/10 Edytowano Sierpień 2, 2013 przez Elizabeth Pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Kolor, nie podoba mi się, ale za to krój, elementy oraz te drobiazgi to cudeńko . Warto zwrócić uwagę na naszyjnik, bez niego nie było by tego efektu. 8/10. Za mundurem nie tylko panny sznurem ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Ten strój pasuje do mężczyzn to ma przykuwać oko a tak nie jest, daje 3/10. Więc ja daje coś z dalekiego wschodu suknia ślubna muzułmańska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts