Ares Prime Napisano Kwiecień 19, 2012 Share Napisano Kwiecień 19, 2012 Mój pierwszy fanfic napisany podczas wyjątkowo nudnej służby. Zapraszam również do komentowania i czytania na Deviant Art. Wersja DAhttp://browse.deviantart.com/?order=5&q=mlp%20pl#/d4wwf1k Wersja na Google.doc Cz Ihttps://docs.google.com/document/d/15cr9Ahn8lcxYh10kerhMwbaXfEhPKlp0sGGHw3RP3Uk/edit Cz IIhttps://docs.google.com/document/d/158X-UnB9mJM0H9544M6UVlSng4HIMKYJEWdSx9Z8ha4/editnajnowszy rozdział - VII wywaliłem całe opowiadanie (bo to była olbrzymia ściana tekstu). teraz wrzucaj tylko info o nowym rozdziale. ps miło by było jakbyś krótko napisał o czym jest ten fanfik bob Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Maj 9, 2012 Share Napisano Maj 9, 2012 epic textwall... ciężko napisać komentarz xD Wstawiaj, proszę, wszystko na google docs : P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Maj 9, 2012 Autor Share Napisano Maj 9, 2012 Miło że wreszcie ktoś zauważył i skomentował, choć nie tak jak się spodziewałem. No nic, już śpieszę z wyjaśnieniami co i jak. Fanfic opowiada o pojawieniu się w Equestrii tajemniczej istoty z innego świata. Podczas obserwacji gwiazd Twilight Sparkle zauważa spadający meteoryt, i następnego dnia rusza na jego poszukiwania. Lecz zamiast kosmicznej skały, znajduje olbrzymi miecz i ślady prowadzące do lasu Everfree. Po zebraniu pozostałych przyjaciółek poztanawia ruszyć tropem śladów. Podczas wędrówki zostają zaatakowane przez mantykorę. Z niebezpieczeństwa ratuje ich właściciel dziwnych śladów - olbrzymia metalowa istota z innego świata - Transformer o imieniu Dinotron.... No właśnie... kilka słów o tymże Dinotronie. Jest to ogólnie moja pierwsza postać TF RPG. Od 4 lat grałem nim na różnych forach gdzie były prowadzone RPG o tematyce Transformers. Szczegółów nie zdradzę, zainteresowanych zapraszam do przeczytania FF. I następne części będą aktualizowane zarówno na DA jak i Google.doc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Powiem wam że czytając tą opowieść naprawde odczuwam każde słowo i widze oczyma wyobraźni cały ten świat Wspaniała opowieść oraz niezwykłe momenty wraz z Pikantną akcją .Zachęcam wszystkich Fanów MLP oraz Transformersów by czytali Najlepsze jednak jest w tym wszystkim to iż nawet jak domyślasz sie co będzie następne to jednak autor i tak cię zaskakuje.I takie powinny być Historie i opowiadania .A jeśli hodzi o uczucia które ona powduje ,Powiem iż każdy odczuje Game barw Kolorowych uczuć i doznań z każdym następnym zdaniem innymi słowy Dla autora I to powie więcej niż tysiąc słów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Maj 17, 2012 Autor Share Napisano Maj 17, 2012 Nowy rozdział już dziesiąty. Wersja google.docs już jest uaktualniona. Zapraszam do czytania i komentowania. http://jn6.deviantart.com/#/d5055dc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Czerwiec 9, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Sory że tak post pod postem. Oficjalnie udało mi się zakończyć opowiadanie. Jak dobrze pójdzie, następne teksty będą już wyłącznie o kucykach, bez crossoverów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki n Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Hmm ,,powiedział Rainbow Dash'' coś mi się widzi że autor także uważa Rainbow za transseksualistkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki n Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Hola hola dlaczego następne będą wyłącznie o kucykach? Tan mi się bardzo spodobał, zrób chociaż sequel jak nie więcej takich opowiadań Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Sierpień 1, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2012 Seaquel mówisz ? Raczej są na to nikłe szanse, chyba że machnę na wolnym czasie FF wyłącznie o przygodach Dinotrona. Ale się jeszcze zobaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Naprawdę, świetny FF! Sam się praktycznie czyta, widać , że pisany z pasją.Przeważnie nie przepadam za crossoverami ale ten mnie naprawde wciągnął. Oczekuje Sequela !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Sierpień 1, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2012 Cholera... to ja się prawie 2 miesiące męczyłem nad pisaniem tego FF, a dopiero teraz dostaję komentarze i pochwały od innych. Nu nic, lepiej późno niż wcale. Wielkie dzięki. Chyba na serio pomyslę nad sequelem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Templariusz Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 EPIC! Nie trzeba dodawać nic więcej, tylko czytać, czytać i czekać aż skończysz Przybysza II, tak trzymać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Osobiście sam go uważam, za najlepszy Crossover Transformers i MLP. Ares to mistrzu jeżeli chodzi o roboty ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Dokument w koszu - archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts