asie Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Fluttercraft 4.2 ~ przewrót z korzeniami ~ Regulamin Admin ma zawsze rację. ZAWSZE. Graj tak, aby nie uprzykrzać innym grania. Zakaz gimbusiarstwa. Surowce wykopuj na mapie surowcowej. Buduj ładnie i estetycznie. Rarcia patrzy. Postacie muszą pasować do estetyki serialu - wyjątki muszą być nieźle uzasadnione. Narzekanie (np. "Poziom to dno") nie jest mile widziane. Konstruktywna krytyka (np. "Sądzę, że postacie nie powinny mieć czarnych skinów, gdyż nie pasuje to do klimatu Equestrii") jest bardzo mile widziana. Narzekanie nie będzie tolerowane. Używaj poprawnej polszczyzny i interpunkcji, a wstawki z angielskiego i ciągłe powtarzanie tych samych emotek ogranicz do minimum. Pamiętaj: Nigdzie Ci się nie spieszy! Nie przeklinaj. Regulamin może zostać zmieniony w każdej chwili, o czym poinformujemy w tym temacie i/lub na serwerze. Nieznajomość regulaminu NIE ZWALNIA Cię z jego przestrzegania. Jak wejść? Po pierwsze, PRZECZYTAJ REGULAMIN. Ale tak z dwa razy, żeby nie było wątpliwości. Od teraz używamy LAUNCHERA: LAUNCHER Stara metoda, jeśli komuś nie działa launcher: Pobierz paczkę (link na samym dole). Wejdź do folderu "%APPDATA%\.minecraft" (dla Linuxowców "~/.minecraft", a dla Maców nie wiem, jestem zbyt mainstreamowy) Usuń foldery coremods i mods, jeśli takowe posiadasz. W przeciwnym wypadku gra może się nie uruchomić. (Dla używających waypointów w Rei's Minimap - usuń tylko pliki z folderu mods) Podmień wszystkie pliki plikami z paczki. Uruchom Minecrafta. (jeśli ktoś nie ma launchera, pisać na PW - nie mogę go udostępnić publicznie w zgodzie z regulaminem serwisu). ABY WEJŚĆ NA SERWER, NALEŻY WYSŁAĆ SKIN na adres [email protected]. W emailu należy podać nick w MC oraz plik .png ze skinem tudzież link do niego. Edytory skinów: Generator skina | Pikselowy edytor Adres IP: asiekierka.humee.pl Paczka: Fluttercraft 4.2a - UPRASZA SIE O UPDATE (obowiazuje od 31 VII 2013) 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 (edytowany) YAY ! Wbije o 16:30 bo chce patrzec na Bedrock @edit Macówhipsterów nie wiem, jestem zbyt mainstreamowy) ' HAHHAHAHAHhahahah przewróciłem się LOLPilnuj słów, bo skończysz gorzej. ~Tisosek Edytowano Lipiec 8, 2013 przez Dresosek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 Paczka gotowa! Serwer otwieram o 16:30, start o 17:00. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Jest Fulttercraft nareszcie! Znów będę grać w kloce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Weeeee. Jak ja za Fluttercraftem tęskniłem *.* Obowiązkowo będę tam natychmiast. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Przepraszam Tisosek ;____; Kurde nie bede na otwarciu bo mnie matka nie chce wpuscic na komputer ;___________________________; Do zobaczenia ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StormStar1 Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Ehhh mam problem z wejściem. Jak klikam Connect, to mnie łączyć zaczyna i zaraz potem pisze: Connection Lost End of Stream Wie ktoś jak to naprawić, dlaczego mi się tak dzieje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Restart mc ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StormStar1 Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Nic nie dał. Nawet paczkę modów instalowałem jeszcze raz i nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Nie wiem ;D Za chwilke mnie matka wpusci ))) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 Nic nie dał. Nawet paczkę modów instalowałem jeszcze raz i nic. Naprawilem. Pare restartow bylo bo serwer nam eksplodowal. Pare razy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StormStar1 Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 A ja dalej nie mogę wejść. To samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StormStar1 Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Działa już. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaito Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Skin wysłan'd. Sorry że TAK późno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 9, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2013 Skin wysłan'd. Sorry że TAK późno Dodany. Nie szkodzi, ze tak pozno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 9, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2013 Update regulaminu. Radze przeczytac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek2001 Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Jak szybko wysłany skin zostaje zrealizowany? (Tu imka, pisze z profilu brata) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 9, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2013 Jak szybko wysłany skin zostaje zrealizowany? (Tu imka, pisze z profilu brata) Zazwyczaj staramy sie w przeciagu maksymalnie 12 godzin, ale zazwyczaj jest to godzina, dwie. (Szybciej jesli pukniesz mnie na GG) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kijori PL Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 A jak używam paczki z Clopcraftu to wejdę na serwer czy nie. I czy muszę mieć jakiegoś innego skina czy mogę używać aktualnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 10, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2013 A jak używam paczki z Clopcraftu to wejdę na serwer czy nie. I czy muszę mieć jakiegoś innego skina czy mogę używać aktualnego. Nie, nasza paczka jest w 100% inna. Musisz uzyc naszej. Co do skinu, nie pasuje do estetyki serialu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mexaw Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 (edytowany) A czy może być taki skin jaki mam na zdjęciu profilowym, bo inny do mnie nie pasuje i jasne skiny nie bardzo lubię. Edytowano Lipiec 10, 2013 przez mexaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kijori PL Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 (edytowany) Nie, nasza paczka jest w 100% inna. Musisz uzyc naszej. Co do skinu, nie pasuje do estetyki serialu. Czyli musi być jaśniejszy https://docs.google.com/file/d/0B23H10bo02frajJXblA3MDB2REE/edit?usp=sharing. Dla porównania. Edytowano Lipiec 10, 2013 przez Kijori PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Skin poprawiony i wysłany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Można budować na mapie głównej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Oczywiście. Myślisz, że gdzie wszyscy mają domy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts