VoThall Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Hellou wszystkim ^^Bo po co się rozpisywać.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Dobry, dobry witam na forum i życzę miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 No cześć! ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Witaj. Lubisz komedie, a jak tak to jakie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze. na start. Bo po co się rozpisywać.... Choćby po to, by potem nie dostawać miliona pytań w stylu: 1. Kim jesteś? 2. Skąd jesteś? 3. Szkoła, uczelnia, praca? 4. Hobby? 5. Jak znalazłeś się w fandomie? 6. Ulubiony kuc? 7. Jakiej muzyki słuchasz? 8. Piszesz, rysujesz, komponujesz? 9. Lubisz kraje skandynawskie? 10. Grasz w coś może? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VoThall Napisano Lipiec 14, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2013 (edytowany) Witaj. Lubisz komedie, a jak tak to jakie? Wszystko co mi się spodoba ;P Różnie bywa, lubię rzeczy, które orają mózg. Jak rozpętałem II Wojnę Światową ftw! ;P Odpowiadając na powyższy post - licealista, 18 lat, Warmia, jestem graczem od... bardzo dawna ;P, słucham muzyki elektronicznej, klasycznej, rock'a, metalu (i tego co mi przypadnie akurat). Edytowano Lipiec 14, 2013 przez VoThall Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Skromność... Witaj i baw się dobrze! http://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Hej hej! Witaj na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się