Kamisha Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 ...a w tym kartonie rysunki, figurki, pluszaki... zapraszam do oglądania moich prac Oto niektóre z nich: Pluszak RD, pewnie część z Was go widziała, był na FGE Pinkie Figurka Fluttershy zrobiona z Super Sculpey Rysunki niespecjalnie mi wychodza http://kamisia.deviantart.com/art/Rainbow-Dash-n-Spitfire-272334867?q=gallery%3Akamisia%2F46246&qo=11 Resztę możecie zobaczyć na http://kamisia.deviantart.com Aktualnie rysuje Królową Chrysalis, więc niebawem mam nadzieję wstawić Jeśli obrazki nie mogą byc takie duże, to dajcie znać, zamienię na linki. Dzięki za uwagę :smug: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Obrazki same się zmniejszają do 900px. Co do prac... niesamowite! Pluszak Pinkie po prostu niszczy system. ^^ Masz w planach zrobienie całej Mane 6? Co jak co, ale wygląda to wszystko bardzo elegancko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Kwiecień 23, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Mam w planach szukanie do nich materiałów bo wbrew pozorom znaleźć pasujący odcień jest bardzo trudno, zwłaszcza do Fluttershy. Następna w kolejce jest Applejack, na nią akurat mam kolory Dzięki za miłe słowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Chcę taką pluszową Twi :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Wiedziałem! Widziałem Twoja prace na MtGnews :> Fenomenalne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Kwiecień 23, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Wiedziałem! Widziałem Twoja prace na MtGnews :> Fenomenalne Haha, nie sądziłam, że ktokolwiek tu zna mnie z MtGNews Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Te futerko RD, cudowne :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Pluszowa RD... JUST EPIC! <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Pluszowa Rainbow Dash .... cute Aż by się do niej przytulic chciało xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HoryPl Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Hmm... patrząc na to co tu zamieściłaś czuję się niepotrzebny... i figurki i pluszaki i rysunki... no cóż... mi zostaje siąść w koncie i poodbijać piłkę od ściany. Moja ocena 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Sprzedajesz ją na Ebay'u ?Chyba najładniejsza maskotka jaką widziałem. Taka so Fluffy, i jak żadna inna ma słodki pyszczek. Chciałbym mieć taką Flutershy albo Twilight. Hmm... patrząc na to co tu zamieściłaś czuję się niepotrzebny... i figurki i pluszaki i rysunki... no cóż... mi zostaje siąść w koncie i poodbijać piłkę od ściany. Moja ocena 9/10 Każde dzieło jest oryginalne. Twoje też jest warte uwagi, no i ta różnorodność którą możesz się pochwalić ;-] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystyk Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Impossibru! Widziałem te prace na FGE - są wręcz niesamowite :3 Myślałaś o zrobieniu jakiejś aukcji na Allegro lub Ebay'u? Kucykowe maskotki niszczą system :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Kwiecień 23, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Odpowiem zbiorczo ^__^ Po pierwsze: DZIĘKUJĘ! Po drugie - tak, Rainbow jest na aukcji, nawet Arpegius ją tutaj podał. Niestety jakiejś zawrotnej ceny raczej nie osiągnie, a szkoda, bo napracowałam się nad nią [nie mam maszyny] jak wół, no i materiał to nie polar, a droższy... Figurka Fluttershy się nie sprzedała, ktoś łaskawie zalicytował $20 i nie zapłacił :( Może niedługo znów wystawię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Odpowiem zbiorczo ^__^ Po pierwsze: DZIĘKUJĘ! Po drugie - tak, Rainbow jest na aukcji, nawet Arpegius ją tutaj podał. Niestety jakiejś zawrotnej ceny raczej nie osiągnie, a szkoda, bo napracowałam się nad nią [nie mam maszyny] jak wół, no i materiał to nie polar, a droższy... Figurka Fluttershy się nie sprzedała, ktoś łaskawie zalicytował $20 i nie zapłacił :( Może niedługo znów wystawię... Ech, ludzie nie umieją się poznać na dziele sztuki :< Wydałbym na tego pluszaka ostatnie pieniądze, gdybym tylko je teraz miał xd Zamierzasz może jeszcze robić pluszaki? Spróbuj także wystawić na allegro - taka Luna została sprzedana imo po całkiem niezłej cenie, a Twoje Dashie wygląda jeszcze lepiej ; > I nie gadaj mi, że Ci rysunki nie wychodzą, bo wychodzą i to bardzo fajnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Wow, ładne te pluszaki. Ile zajęło ci zrobienie RD? A na sprzedasz to wstawiaj na Allegro, i reklamuj to na tym forum, ktoś na pewno kupi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Kwiecień 24, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Wow, ładne te pluszaki. Ile zajęło ci zrobienie RD? A na sprzedasz to wstawiaj na Allegro, i reklamuj to na tym forum, ktoś na pewno kupi Heh, no tak, tylko ze na ebayu dostane duzo wyzsza cene Luna poszła za 150, a Dashie prawie już jest od niej droższa. Liczę na ~$200, a kto da w Polsce 600zł za pluszaka? Chyba tylko prezydent ;P Rainbow robiłam ok. 20-30 godzin, dlatego chciałabym, aby cena była współmierna do pracy, jaką wykonałam, bo teraz to ledwo za materiały mi się zwraca.A oto i Chrysalis Wybaczcie słabą jakość obrazka, później, w lepszym świetle cyknę lepsze zdjęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Podoba mi się - chciałbym mieć taki talent Aha zapomniałem dopisać że jak nie sprzedasz pluszaka to zawsze możesz się do niego przytulić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Ach, aż chce się przytulic do tej Rainbow <3 Musi mieć mięciutkie futerko Pinkie też niczego sobie. Zazdroszczę ci... nigdy nie potrafiłabym uszyć maskotki, do tego jeszcze kucyka :O Szacun! Wyglądają naprawdę fantastycznie! Chrysalis... WOW *.* Wspaniały kolor ogona i grzywy! Bardzo ładny rysunek, strasznie mi się podoba ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Te pluszaki po prostu... epickie. Ktoś kupił RD za 20$ (prawie darmo, patrząc na wykonanie) i nie sfinalizował transakcji? Chyba umarł po drodze. Innego wyjaśnienia nie widzę. Jakbym miał taką Pinkie, to bym chyba całe swoje życie oparł na przytulaniu się do niej. Soo nice & fluffy... W porównaniu do pluszaków, Chrysalis wyszła gorzej. Nie znaczy to jednak wiele, bo pluszaki to absolutne mistrzostwo, a rysunek "tylko" bardzo dobry. Albo może to ja popadam w łatwy entuzjazm;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Kwiecień 30, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2012 Dzięki Jak już mówiłam, szycie wychodzi mi lepiej niż rysowanie, mimo że pluszaki w życiu uszyłam 4, a rysunków narysowałam, hm, niech policzę... jakieś 397509346240963295 sztuk :PPP Cóż, lepiej późno niż wcale odkryć swój cutie mark Ktoś kupił RD za 20$ (prawie darmo, patrząc na wykonanie) i nie sfinalizował transakcji? Chyba umarł po drodze. Nie, mówiłam, że za Fluttershy ten ktoś nie zapłacił. Rainbow aktualnie się sprzedała po $140. Myślałam, że będzie trochę więcej, no cóż. Lepsze to niż nic Teraz zaczynam szyć następne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 Koniecznie nam pokaż , jak już skończysz , bo te , które widziałem ( a zwłaszcza RD) są .... śliczne A ten ostatni art ... słów mi brak xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Czerwiec 28, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Wrzucam wypoconą ostatnio Fluttershy To nie skan, tylko zdjęcie, w dodatku robione przy sztucznym oświetleniu, więc kolory są przekłamane... :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Naucz mnie tak kolorować! To jest tak piękne że aż... A tak btw. jakimi kredkami? Czy tam czymkolwiek (nie znam się na kolorowaniu rysunków dlatego robię tylko ołówkiem szkice) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Czerwiec 28, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Dziękuję bardzo ^__^ Żadna rewelacja, kredki ołówkowe Koh-i-noor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashie15 Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Kurde dałbym za taką pluszową RD nawet 1000 zl. Piękna jest, chciałbym zeby kiedyś do mnie w kartonie przyjechała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts