Gość Doktor Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Witajcie,przed chwilą sie zajerestrowałem, lubię MLP i Doktora Who. Opowiem wam krótką historię jak stałem się bronym: Kiedyś tego nie lubiłem, lecz dowedziałem sie że istnieją broni, postanowiłem to sobie oglądnąć, i to pokochałem. Więc, powiem tak: Mam nadzieję że będe dobrym użytkownikiem i wszystko będie OK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Witam ! (wreszcie pierwszy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Velkomin~! Wybacz za pytania,muszę~ 1.Lubisz Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Lubisz pizze? 8.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? 9.Lubisz Maskonury? (Jeśli nie wiesz co to....) Vertu sæll kæru~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Doktor Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 1.Nie wiem, nie oglądam 2.Doctor Hooves i Derpy 3.Tak 4.Spoko, W norwegi można sobe nartami jeździć, a w Islandi są piękne widoki 5.Dużo krajów lubię, te też (Nie lubię Rosji) 6. Nawet, nawet 7.Tak 8.Niewiem zbyt 9.Ani Tak, Ani Nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 lecz dowedziałem sie że istnieją broni Początek rozwoju broni palnej jest związany z wynalezieniem prochu czarnego w Chinach w IX wieku, wkrótce po wynalezieniu znalazł on zastosowania militarne. Za czasów dynastii Song był dość powszechne stosowany do wyrobu min prostych granatów i bomb. Tam też stworzono pierwszą broń rakietową oraz palną. Troszkę spóźniony jesteś, broń palna istnieje już dawno. < BA DUM TSSSS> Witaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Witaj! Miłej zabawy na forum! ^^http://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Troszkę spóźniony jesteś, broń palna istnieje już dawno. < BA DUM TSSSS> a skąd wiesz że mu chodziło o broń palną co xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Doktor Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Dziękuję za przywitania, chodziło mi o Bronych (Fanów MLP). A co do Rosji to spoko, wielki kraj, ale nie lubię jej, nie wiem czemu, jakoś koledzy mi tak wmówili, osoby wokół mnie też nie lubią Rosji (Rodzina, sąsiedzi,znajomi) Po prostu tą cechę odziedziczyłem po innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze! Na dobry początek łapaj: i Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Szczęść Bożę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się