Hidoi Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 (edytowany) Stawiam na Discorda. Może jeszcze dam Trixie, sama lubi wielką magię. "Ryczę!!!"koniec. zawsze chyba coś można wyciągnąć z postaci Pamiętajmy, że jest to głównie serial dla dzieci, a dla nich już taka postać to za dużo, więc nie spodziewajcie się super hiper black monstruma. Edytowano Sierpień 19, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Jak myślicie, kto mógłby zostać najlepszym przyjacielem lub przyjaciółką Sombry? Hm, ciężko powiedzieć. Sombra to taki typowy Zły Lord, a Źli Lordowie nie mają przyjaciół, tylko sojuszników. Może Nightmare Moon? Wspólne zainteresowania dot. czarnej magii... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 więc to ja mam rację? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 więc to ja mam rację? Chyba nie znasz angielskiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Chyba nie znasz angielskiego. Znam, wiem co to znaczy, nie rozumiesz ironii, ale już koniec Offtopu |D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Dobrze. Jak myślicie, kto mógłby zostać najlepszym przyjacielem lub przyjaciółką Sombry? Dobry żart. Sombra i przyjaciele Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) Nie mówcie tak. Każdy może znaleźć sobie przyjaciela. Stawiam na... w sumie po co mu przyjaciel, skoro będzie miał Twilight . Ale jak mówiłem - nie znamy jego charakteru, więc nie wiemy, jakie ma zainteresowania, itp. Edytowano Sierpień 20, 2013 przez Generalek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Przyjaciele Sombry szybko staną się jego niewolnikami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) Jak według was "dobry" Sombra by wyglądał ? Edytowano Sierpień 20, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Od razu narzucił mi się ten art autorstwa Iceminth |D Jeszcze tylko błękitne oczka i normalny róg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 Łee, za dużo złota, biedny by się po swoich schodkach przewrócił ID Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 To może być ewentualnie: Ale tak wygląda sto razy lepiej: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Połamałby się biedny ;_; jestem okrutna. ale jak nosi srebro to problemu nie ma... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) Jestem okrutna Dobra, koniec z tym ! Kolejne pytanie do was Czy Sombra nadawał by się na kapitana kryształowej straży? Edytowano Sierpień 20, 2013 przez Insomnia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Nie sądzę. Ma bardziej zadatki na głównego maga czy coś podobnego. Sombra raczej jest indywidualistą - podczas atak na Kryształowe Królestwo nie stworzył sobie armii. Samotnie szachował całe państwo. On nie musi zarządzać inteligentnie oddziałami. On samotnie zmiata wroga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Jestem okrutna Dobra, koniec z tym ! Kolejne pytanie do was Czy Sombra nadawał by się na kapitana kryształowej straży? Dzięki,nie zasne, nie ma to jak dziecko Sombry i Kredens, ale zrób mu jeszcze suknię ślubną. Z zresztą mam jeszcze jeden obrazek, ale to jutro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 Jestem zła ID Czy Sombrze udało by się zaprzyjaźnić z Księżniczkami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) Zależy. W końcu to właśnie Księżniczki zamknęły go na 1000 lat w lodowcu. No wiecie... to nie jest jakaś tam chwilka. Cadance i Twilight przyczyniły się zaś do jego ponownego pokonania. Jednakże gdyby odsunął zemstę na bok, myślę, że umieli by się porozumieć. Jedynie z Twilight nie mógłby się zaprzyjaźnić... ponieważ ship Somlight FOREVER!!! Edytowano Sierpień 20, 2013 przez Generalek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Nie, nie zaprzyjaźniłby się. Mógłby je tolerować. lecz nic ponad to. Główną kwestią jest to, że dostał od nich takiego łupnia. Nawet jeśli przebaczył to im, nie wiem, stwierdził, że zasłużył, to i tak gdzieś w głębi jego duszy pozostanie pewien żal do nich. Nie chęć zemsty, ale właśnie żal, smutek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 (edytowany) Nie, nie zaprzyjaźniłby się. Mógłby je tolerować. lecz nic ponad to. Główną kwestią jest to, że dostał od nich takiego łupnia. Nawet jeśli przebaczył to im, nie wiem, stwierdził, że zasłużył, to i tak gdzieś w głębi jego duszy pozostanie pewien żal do nich. Nie chęć zemsty, ale właśnie żal, smutek. Jak to się mówi: Wybacz, ale nie zapominaj. Edytowano Sierpień 21, 2013 przez WhiteWarrior Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Nie sądzę, by zły Lord zaprzyjaźnił się z jakimiś dobrymi Księżniczkami, które na dodatek go za przeproszeniem wypierdzieliły wygnały na całe 1000 lat do lodowca. Tak, jak napisał Tomek - najwyżej tolerować. No wyobrażacie sobie Somrę przyjaźniącego się z Kredensją? Co do straży królewskiej - też wątpię. Sombra się bardziej zna na czarach i rządzeniu, nie ochronie Królestwa. I jeszcze mam jedna fotkę do tego, jakby wyglądał, jakby był dobry. Właśnie się boję, że Hasbro tak zrobi jego figurkę, skoro Trollestia była różowa i miała puchate skrzydła... Oni wszystko chcą upiększyć i zrobić bardziej dziewczęce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Bo to jest target tego serialu? Dla chłopców są Transformers i G.I. Joe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 No, ale bez przesady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 22, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2013 Do czego Sombra mógłby wykorzystać swą mroczną moc? Jak Sombra mógłby w przyszłości pomagać mane6? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts