Hidoi Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Nikt nie wierzy w możliwość zmiany na lepsze u niektórych . Evil gonna Evil. Tolerancja? Niemożliwe, po prostu niemożliwe. No chyba dzięki silnej magi albo jakichś dobrych prochów Może i by sojuszników tolerował? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Sojusznik wcale nie musi być naszym przyjacielem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Tolerancja a przyjaźń to co innego. Ktoś może nie lubić MLP, ale je toleruje, czyli szanuje, proste? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Hidoi, nigdzie nie napisałem że tolerancja i przyjaźń to to samo. Nie napisałem prawda?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Evil gonna Evil. Discorda przemienić się udało, z Sombrą też się uda! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Generałku, zauważmy że Discord nie był do końca zły. Był...chaotyczny... Co innego z Sombrą, to już jest pure evil. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Hidoi, nigdzie nie napisałem że tolerancja i przyjaźń to to samo. Nie napisałem prawda?? Pisales, że nie może sie zaprzyjaźnić, kiedy ja pisałam o tolerancji, ale nie chcę się kłócić o to. Ale Discord był inny. Jest zabawny i od początku coś w nim było dobrego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Mnie ciekawi co innego. Co jeśli Sombra zgodziłby się na całkowite posłuszeństwo, ale jego warunkiem byłaby jedna noc z Cadance Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 (edytowany) Nie ma pure evil. Jak już mówiłem, nie ma osób całkowicie złych, nie ma też osób bez wad. Poza tym, po czym oceniasz? Sombra dostał zero charakteru w serialu. Skąd mamy wiedzieć, że nie miał jakiejś fajnej, pozytywnej cechy? Może ich moc uwolniłaby Króla od całej czarnej magii? Po obejrzeniu wyłącznie Nowej Nadziei też byście stwierdzili, że Vadera nie da się odmienić. Co się na końcu stało chyba każdy wie. Poza tym, nie poruszyłem tutaj jednego tematu: Klejnotów Harmonii. Może z Sombrą jest jak z Luną ? Może dałoby się za ich pomocą odmienić Króla? Kto wie? UP: TYLKO TWILIGHT!!! Edytowano Sierpień 24, 2013 przez Generalek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Mnie ciekawi co innego. Co jeśli Sombra zgodziłby się na całkowite posłuszeństwo, ale jego warunkiem byłaby jedna noc z Cadance Już wiem, kogo spalić na stosie. Ale najpierw może odprawisz pokutę u Sombry? Generałku, zauważmy że Discord nie był do końca zły. Był...chaotyczny... Co innego z Sombrą, to już jest pure evil. I ty byłeś jego avatarem... Mimo, że Sombra rzeczywiście wydawał sie taki, to i tak nie znamy go naprawdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 To już trzeba winić kreskówkę że tak mało o nim wiemy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Nie wiń kreskówki. Wiń twórców.Serial nie maczal kopyt w produkcji. To produkcja ma coś do serialu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Dobrze rozumiem proszę pani. Napisałem źle i czuję się źle... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Ktoś mnie rozumie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 (edytowany) Fajnie byłoby, gdyby uzupełnili jego historię w jakiejś książce... albo powrócił w czwartym sezonie. Wiedziałbym wtedy, jak go odmienić ! Edytowano Sierpień 24, 2013 przez Generalek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 (edytowany) UP: TYLKO TWILIGHT!!! A ciebie zamkniemy w klatce z Opał w sumie Twilight lepsza. DERP, DERP WSZĘDZIE. Edytowano Sierpień 24, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 A ja będę inna i napiszę: Księżniczka Celestia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 O czym my teraz w ogóle gadamy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 25, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2013 Jaki tytuł nadalibyście odmienionemu Sombrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 (edytowany) A ja będę inna i napiszę: Księżniczka Celestia! ... Ma ktoś numer do Pinkameny? A jeśli chodzi o tytuł... Borrar? To na hiszpański jasny, zamiast cień xD Albo Luz - oznacza światło |D Edytowano Sierpień 25, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Tytuł? Chyba mógłby żyć bez. Ewentualnie Wielki Mag/Książę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Ciężko byłoby mu się pożegnać z tytułem Króla :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 A niby czemu miałby zmieniać tytuł? Księżniczki pozostawią Sombrze tytuł króla jako czysto honorowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Nom, najwyżej imię, nawet jakby jakimś cudem udało się go odmienić, to nie oznacza, że nie może być królem. Nie ma tylko złych królów, księżniczką nie zostanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 25, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2013 A niby czemu miałby zmieniać tytuł? Księżniczki pozostawią Sombrze tytuł króla jako czysto honorowy. Raczej nie mogło by być Króla Sombry bo Król to "większy" tytuł niż Księżniczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts