Mihallar Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Na imię mam Michał i mam 13 lat. Bardzo lubię grać na kompie i oczywiście oglądać mlp. Z mane 6 najbardziej lubię Fluttershy a z drugoplanowych Derpy Hooves. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Usuń dubla tematu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Szczęść Boże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 (edytowany) Witam, witam Edytowano Lipiec 25, 2013 przez GreenWave Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Siemka, baw się dobrze na forum ^^. W jakim mieście mieszkasz? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Witaj! Trochę skromnie o sobie. Czemu piszesz dwa takie same tematy powitalne? W każdym razie... Baw się dobrze!http://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Chyba się jeszcze z tobą nie witałem... Witam szanownego jegomościa na forum! Baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raf0128 Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 siemanieeee! jednak ty też lubisz Fluttershy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Hej ... łapaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Standardowo witaj, baw się dobrze, przestrzegaj regulaminu, nie jeździj rowerem po suficie etc. Jak to mam w tradycji - prezent powitalny. Utwór trance:http://www.youtube.com/watch?v=HY8JaAnDB_c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się