AtriX Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 (edytowany) Witam wszystkich! To mój pierwszy wpis na tej stronie i chciałbym się nie co przedstawić A więc, mam 15 lat, moja przygoda z Kucykami zaczęła się stosunkowo niedawno. Obejrzałem kilka odcinków i poczułem coś do tego (myślę że wiecie o co mi chodzi ) Po woli uczę też się rysować Kucyki jak już coś będę potrafił to może wrzucę jakiś Rysunek. Tak więc Pozdrawiam i do usłyszenia . PS: Epickie są te Emotikony Edytowano Lipiec 23, 2013 przez AtriX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Szczęść Boże! ucz się ucz i wrzucaj^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Siemka W jakim mieście mieszkasz? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Velkomin~! Wybacz za pytania,muszę~ 1.Lubisz Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Lubisz pizze? 8.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? 9.Lubisz Maskonury? (Jeśli nie wiesz co to....) 10.Yaoi czy Yuri? Vertu sæll kæru~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AtriX Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 Siemka W jakim mieście mieszkasz? :3 Cześć, mieszkam na takiej małej spokojnej wiosce Giebułtów, Woj. Dolnyśląsk okolice Lubania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 (edytowany) Epickie są te Emotikony Może i są, ale radzę ich nie nadużywać, gdyż czyny takie są podstawą do wydania kary w postaci trzydziestu punktów ostrzeżeń osobie uczestniczącej w owym procederze. Edytowano Lipiec 23, 2013 przez Tric Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Witaj i baw się dobrze na forum! Masz ulubionego kuca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 A ja witam na forum, baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Hejoł, miłej zabawy na forum. ;3 Grasz w gry? jeśli tag, to jakie? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AtriX Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 (edytowany) Velkomin~! Wybacz za pytania,muszę~ 1.Lubisz Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Lubisz pizze? 8.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? 9.Lubisz Maskonury? (Jeśli nie wiesz co to....) 10.Yaoi czy Yuri? Vertu sæll kæru~! O matko ile pytań . No to tak .Anime całkiem lubie, oglądałem Fairy Tail i Bleach To chyba Derp Zima jest spoko, ale jednak chyba wole lato Spoko kraje o (tak mi się wydaje) nieco trudnym klimacie Chyba wole kraje położone bliżej Równika Nie przepadam za tym smakiem Uwielbiam Pizze ! Nie wiem dlaczego miałbym wytrzymać krótko. Tak, Maskonury są spoko Nie wiem za bardzo o co chodzi Może i są, ale radzę ich nie nadużywać, gdyż czyny takie są podstawą do wydania kary w postaci trzydziestu punktów ostrzeżeń osobie uczestniczącej w owym procederze. Dziękuje za rade. Edytowano Lipiec 23, 2013 przez AtriX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AtriX Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 Hejoł, miłej zabawy na forum. ;3 Grasz w gry? jeśli tag, to jakie? XD Siemkagram w : CS, Diablo 2 LoD, czasem pogrywam w Minecraft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Witaj. Lubisz komedie? Jak tak to jakie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AtriX Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 Siema! Cześć! Witaj. Lubisz komedie? Jak tak to jakie? Komedie są spoko. Jedna z takich bardzie lubianych prze ze mnie to Gang Dzikich Wieprzy A ja witam na forum, baw się dobrze. Witam i dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Witaj serdecznie! Widzę, że pierwsze pytania padły. Nie będę męczył cię kolejnymi. Pozostaje mi życzyć Ci dobrej zabawy, wytrwałości (żartowałem) i szybkiego zaaaklim... zaklin... wczucia w klimat forum. Oj, polska język trudna. Zgodnie z moją prywatną Tradycją (ładne imię dla dziewczynki, prawda?) witam Cię utworem Trance. Tym razem:Armin van Buuren feat. Fiora - Waiting For The Night (Beat Service Remix) vs. ID (Mashup) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AtriX Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 (edytowany) Witaj i baw się dobrze na forum! Masz ulubionego kuca? Mój ulubiony to chyba Luna albo Fluttershy, a twój? Edytowano Lipiec 23, 2013 przez AtriX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Wiitamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AtriX Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 Wszystkim wam dziękuje za gorące powitanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Gang Dzikich WieprzyŚwietny film. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AtriX Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 Witaj serdecznie! Widzę, że pierwsze pytania padły. Nie będę męczył cię kolejnymi. Pozostaje mi życzyć Ci dobrej zabawy, wytrwałości (żartowałem) i szybkiego zaaaklim... zaklin... wczucia w klimat forum. Oj, polska język trudna. Zgodnie z moją prywatną Tradycją (ładne imię dla dziewczynki, prawda?) witam Cię utworem Trance. Bardzo dziękuje i sam też często słucham muzyki Trance Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Witaj! Miłego pobytu na forum!http://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 O matko ile pytań . No to tak .Anime całkiem lubie, oglądałem Fairy Tail i Bleach Jeśli cie zamęczyłam pytaniami,wybacz mi. 1.To chyba Derp Ale Derpy to klacz ._. 9.Tak, Maskonury są spoko 10.Nie wiem za bardzo o co chodzi Yuri i Yaoi Ewentualnie shonen-ai lub shojo-ai A teraz wybieraj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AtriX Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 Yuri i Yaoi Ewentualnie shonen-ai lub shojo-ai A teraz wybieraj Aha, no cóż wybór chyba nie będzie trudny Yuri Witaj! Miłego pobytu na forum! Bardzo dziękuje ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 A też rzucę pytaniem. Lubisz filmy Barei? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Mój ulubiony to chyba Luna albo Fluttershy, a twój? Także, z resztą możesz na profil zobaczyć. I jeszcze parę pytań: 1. Ulubiona piosenka z MLP? 2. Co sądzisz o Twilicornie? 3. A jakiego kucyka najbardziej NIE lubisz? Jakoś mnie to pytanie teraz "wierci" i mam ochotę wszystkich o to pytać XD 4. Lubisz bardziej Jednorożne, Pegazy czy Kucyki Ziemne? I koniec przesyłam kucyki, pozdro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się