Servant Saber Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Dozwolone są crossovery? Np. FS i jakiś Pokemon? 500 post Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 (edytowany) Kurczę, Ja już mam Fluttershy namalowaną(nie na kompiuterze,na kartce!) ale nie mam jak jej wrzucić do kompa bo nie mam ni aparatu ni skanera...ale może ktoś mi pożyczy ,któryś z ojców :3 To jakoby co,chce wziąć udział~ Edytowano Lipiec 30, 2013 przez Turoń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 (edytowany) Dozwolone są crossovery? Np. FS i jakiś Pokemon? Jeśli to będzie związane z "Fluttershy na wakacjach" to może być. Edytowano Lipiec 30, 2013 przez KochamChemie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Chciałbym się zgłosić :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Co mi tam! Zapisuje się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Praca wysłana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Również się zgłaszam. Mój pierwszy konkurs W końcu jakaś motywacja do rysowania~~ Praca jest w trakcie tworzenia :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Praca wysłana :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julunis14 Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Też się zgłaszam! ^^ Niedługo wyślę pracę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 (edytowany) Przypominam o zbliżającym się terminie oddawania prac. Jak na razie otrzymałem ich tylko 5. W razie jakichkolwiek problemów z przesyłaniem prac proszę pisać na pw. Edytowano Sierpień 6, 2013 przez KochamChemie Dodatkowe info. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Uh uh ,Moj obrazek już od dawna gotowy a nie mam jak go zeskanować D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 (edytowany) Przypominam że dzisiaj do godziny 23:59 należy wysłać prace. Wyniki konkursu ogłoszę w sobotę albo niedzielę. Uh uh ,Moj obrazek już od dawna gotowy a nie mam jak go zeskanować D: A nie masz nawet aparatu aby go sfotografować a potem wysłać? Wiesz, nie musi być to skan. Jeśli masz rzeczywiście trudną sytuację ze skanerem to mogę trochę przymknąć oko na jakość zdjęcia.(w granicach rozsądku oczywiście) Jeśli pozostali uczestnicy mają podobny problem to proszę was abyście pisali w wątku lub na pw. Edytowano Sierpień 8, 2013 przez KochamChemie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Niestety nie mam skanera więc wyślę zdjęcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 (edytowany) Jakoś się udało,praca zeskanowana i wysłana . Pierwszy raz bierze udział moja praca nie cyfrowa a tradycyjna(akwarela) :> Edytowano Sierpień 8, 2013 przez Turoń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Praca wysłana na e-mail Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Poszło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Niezmiernie mi przykro,ale jestem zmuszona wypisać się z konkursu iż nie będę mogła dokończyć mojej pracy ze względu na uszkodzonego tableta - miałam zaczynać od nowa na papierze ale i tak się już nie wyrobiłam... Mam nadzieję że w przyszłości nie będę miała takich problemów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts