SkyFall Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Cześć, Mam na imię Patryk. Uwielbiam Lunę, Fluttershy, Vinyl i Derpy. Mam 14 lat. Mieszkam w Płocku. Interesuję się MLP, Metalem i Hackingiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Siemka, baw sie dobrze na forum! W jakim miescie mieszkasz? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkyFall Napisano Lipiec 26, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2013 Płock. Takie sobie miasto na mazowszu, gdzie nie spotkałem jeszcze żadnego bronego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Mieszkam w Płocku. W jakim miescie mieszkasz? :3 ... No comment. Witaj Lubisz komedie? Jak tak to jakie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkyFall Napisano Lipiec 26, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2013 Lubie stare, dobre polskie komedie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Szczęść Boże~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Hej Mówisz, że metal? :3 Megadeth, Slayer, Silencer? Grasz na jakimś instrumencie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkyFall Napisano Lipiec 26, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2013 Tak metal :3 Z twoich zespołów znam tylko slayera ale posłucham pozostałych. Możę mi wpadną w ucho. Nie gram, ale chciałbym na gitarze elektrycznej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clockwork Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Heloł. Oglądasz jakieś kreskówki/seriale poza MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkyFall Napisano Lipiec 26, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2013 Pingwiny z madagaskaru- bo rico Simpsonowie - bo homer Generalnie to co leci na foxie / nickelodeonie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clockwork Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Pingwiny? O, to siedzimy w tych samych butach. A na Nicku co jeszcze oglądasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkyFall Napisano Lipiec 26, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2013 (edytowany) Avatar: Legenda Anga Avatar: Legenda Korry- jak jeszcze puszczali Spongebob- Klasyk Reszty nie pamiętam Edytowano Lipiec 26, 2013 przez SkyFall Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Witaj, powodzenia i dobrej zabawy życzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 (edytowany) Zdrawstwuj. Ale mie się nie chce pisać tych pytań. 1. Lubisz tradycyjne RPG? 2. Podejście do życia? 3. Czytałeś może "Wiedźmina"? Starczy. Edytowano Lipiec 26, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkyFall Napisano Lipiec 26, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2013 1. Sorki, ale nie wiem co to 2. Optymista 3. Malutki kawałeczek , ale muszę to nadrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze ( a to tak na powitanie ) Masz jakiegoś znienawidzonego kuca? Masz ulubioną grę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkyFall Napisano Lipiec 26, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2013 (edytowany) Znienawidzony kuc - Diamond Tiara Ulubione gry- Minecraft, Terraria i Wszystkie Assassin's Creedy Edytowano Lipiec 26, 2013 przez SkyFall Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Więc tak, tradycyjne RPG to w dużym skrócie kostki, ołówek i wyobraźnia. O D&D słyszał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Znienawidzony kuc - Psyhopatyczna wersja pinkie pie z cupkakes Ulubione gry- Minecraft, Terraria i Wszystkie Assassin's Creedy Czyli nie lubisz Psychopatycznej Pinkameny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkyFall Napisano Lipiec 26, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2013 (edytowany) Chodziło mi o tą krojącą rainbow dash @Tomek Niestety nie bawiłem się w to Edytowano Lipiec 26, 2013 przez SkyFall Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Chodziło mi o tą krojącą rainbow dash ?? ()_() Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkyFall Napisano Lipiec 26, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2013 Jak nie czytałaś Fanfica Cupcakes to niestety nie wiesz, z serialu najbardziej nie lubię takiej hejterki diamond tiary Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Velkomin~! Wybacz za pytania,muszę~ 1.Lubisz Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Lubisz pizze? 8.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? 9.Lubisz Maskonury? (Jeśli nie wiesz co to....) Vertu sæll kæru~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się