MosiekPL1 Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Cześc mam na imię Gabriel mam 15 lat moim ulubionym kucykiem jest rainbowdash. Słucham trashu black/death metalu mój ulubiony zespól to Sodom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Mój człowiek, dosłownie. Ale czemu RD :( No nic, powodzenia, baw się dobrze i staraj się wytrzymać tu. Wiem, gdzie mieszkasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Witaj, łap na start. Aha, mam parę pytań: 1. Grasz w LoLa? 2. Opowiedz trochę więcej o sobie, jaką jesteś osobą, jak trafiłeś do fandomu oraz na forum itp. 3. Czym się jeszcze interesujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze, łap Piszesz, rysujesz, inna twórczość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colorful Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Sieema ! Czuj się jak u siebie . Ulubiony kolor ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Witaj wędrowcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 No dobra witam cię serdecznie! Jak to ja, zapytam się o zwierzaka. Masz pupila? Jak się wabi? Jak wygląda? Pozdrawiam i życzę szczęścia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 HEYA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Cześć. Baw się dobrze na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Siemka, elo. Baw się dobrze na forum ;3. W jakim miescie mieszkasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze!http://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Szczęść Boże~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się