Kxsu Kxreq Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Postaram się dodawać conajmniej 1 wpis na tydzień [licząc od niedzieli] w okresie wakacyjnym Jeżeli chcecie skrytykować, skomentować albo napisać, co według was BonBon/Lyra powinna zrobić, możecie napisać posta poniżej Post należy poprzedzić tagiem, o który wpis chodzi Przykład: [Wpis 1] A tak w ogóle to nie postawiłeś tam przecinka i za to cię zhejce! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 [Wpis 1] Gdy już była blisko mojego głowy, rzuciłam się na jej szyje i przytuliłam mocno.1. Szyję 2. Mojej głowy Dziękuję, polecam się. CIekawym wielce, jakie kłopoty wynikną z owego prezentu... //Dzieki za uwagę, jakimś cudem mi to umknęło xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Jakaś chora obsesja Lyry, podoba mi się to. Według mnie Lyra i tak będzie pracować nad rękami. Tylko teraz może bez magii, jakiś drewniany mechanizm. Ciekawe byłoby jakby Lyra znalazła jakieś stare malowidło ludzkiej ręki. Tak tylko piszę // posiadam jeden wpis ktory jest w rozbudowie jeszcze na przyszlosc, gdzie jest malowidlo reki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Jestem na tablecie więc nie umiem zacytować tutaj, teraz kawałku postu więc powiem że w pierwszym wpisie było takie zdanie ,,Hja usz muszę włychodzić" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Moim zdaniem ok. Tylko to zdanie co Cassidy ma waty Fajnie by jeszcze byl pamietnik Bon Bon XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 (edytowany) Jestem na tablecie więc nie umiem zacytować tutaj, teraz kawałku postu więc powiem że w pierwszym wpisie było takie zdanie ,,Hja usz muszę włychodzić" po pierwsze, żeby zacytować kawałek wystarczy wpisać tekst [/quote*] bez * po drugie, ona miała pełną buzię Edytowano Czerwiec 29, 2014 przez GamesPon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 Przeczytałam dzisiaj wpisy od szóstego dalej. Bardzo mi się spodobały (aż ci repki dałam! ) , pełne humoru i idealnie oddają wariactwa Lyry. Dokładnie tak ją sobie wyobrażam c: W dodatku dostrzegam pewne tajemnicze zdarzenia jak te kukły. Ciekawi mnie co z tego wyniknie bo wątpię, żeby było to jednorazowe zdarzenie bez żadnego sensu. Także nie mam zastrzeżeń. Obecna forma mi się podoba, język także. Tylko czytać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 Dziękuję za miłe słowa. Co do "ataku klonów" - dostosowałem się do wpisu Pinkie. Zauważ, że wiele z nich się pokrywa (np. jabłka dla Bon Bon i Apple Bloom) Postaram się rozwinąć ten wątek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 Jeszcze nie czytałam wpisów w dziale Pinkie. Przyznam, że okropnie mi się nie podoba pomysł łączenia pamiętników. Najwyraźniej żeby ogarnąć całość będzie trzeba czytać wszystko x.x A w każdym razie conajmniej dwa pamiętniki. No nic. Zobaczymy jak się to rozwinie. Ty swoją robotę wykonujesz bardzo dobrze ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts