... Napisano Grudzień 9, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2013 Mi ta sobota chyba jako ostatnia w tym roku bardzo pasuje, a opcja kręgli wydaje się być kusząca, ale to już jak wolicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 14-tego też bym był. Kręgle z tego co widzę by kosztowały 7zł od osoby za jedną grę (10 rund po 2 rzuty na osobę) albo 45zł za godzinę. Myślę, że pierwsza opcja lepsza. 14zł i dwie gry bez pośpiechu, bo zakładam że wszyscy początkujący. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
... Napisano Grudzień 10, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2013 (edytowany) Napisałam na grupie i pojawił się pomysł pójścia na łyżwy. Nie wiem co kto woli, ale pewnie powinniśmy wybrać jedno. Coś czuję, że w końcu nigdy nie pójdziemy na te kręgle Edytowano Grudzień 10, 2013 przez Nanta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Mi to obojętnie, z tym że na łyżwach nie byłem chyba od dwóch lat a z kręglami to moja pierwsza styczność. Także ja się dostosuję, wy wybieracie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamajka000 Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Ja tez moge isc tu i tu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 W grupie chyba raczej są za kręglami. Ja się dopasuje, ale jak na meet to chyba faktycznie kręgle są lepsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukal Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Ja jestem za tym żeby iść na kręgle. Przydałoby się też godzinę ustalić - mi najbardziej pasuje o 11 ewentualnie o 12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Godzinę ustalimy później, ale wiadomo że będzie to ok 10 - 12tej, więc tak jakoś rano Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Większość jest za kręglami. Jako optymalną godzinę proponuję 11:00 z ewentualnym poczekaniem pół godziny. Stoi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Można i poczekać nawet godzine tylko że mnie też na cenie zależy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamajka000 Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Ja proponuje 10 30 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Mi wszystko pasuje, po prostu coś zatwierdźcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 O 10:27 przyjeżdża do Częstochowy pociąg, którym pewnie parę osób przyjedzie. Dlatego proponuję tą 11:00, żeby nie musieli się spinać przez te 3 minuty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamajka000 Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 No dobra. Ale ja będę jak zwykle do 14. PKS boli :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 To można ustalić, że równo o 11:00 ruszamy w stronę alei, rozegrać 2 partie powinniśmy spokojnie zdążyć. Ty jamajka nie mieszkasz przypadkiem w okolicach bukala? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamajka000 Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Nie ale mam z nim zajebisty kontakt a cu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamajka000 Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Za. Ale jak wiecie będę wcześniej więc jak ktoś też to niech do mnie pisze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 W tą sobotę o 11:00 przy lokomotywie? Eeyup. Nie ale mam z nim zajebisty kontakt a cu? Bo mógłbyś wracać z nim, bo zazwyczaj zostawał dłużej. Ale jak nie to nic. Dużo wcześniej będziesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 swoją drogą ile kosztuje wejściówka na kręgle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Tak jak pisałem na poprzedniej stronie: 7zł od osoby za 1 grę. Na godziny nie opłaca się brać, bo jesteśmy początkujący i może zejść dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 kurcze i tak mnie nie stać w tym miesiącu ;__; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamajka000 Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Ja będę koło 10 już Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Prawdopodobnie w sobotę będę w Częstochowie więc może do was wpadnę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterq12 Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Czyli jednak kręgle. Też może być. Koziego niestety, tym razem nie będzie. Zarobiony jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Spróbuję się zjawić,ale za wiele nie liczcie,gdyż mama z wywiadówki wróciła :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się