Jump to content

Meety w Częstochowie

...
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Czemu tak szybko nas opuściłeś? T^T Po odejściu poszliśmy na promenadę, do jakiegoś centrum handlowego po blindbagi (których oczywiście nie było :drurrp: ), odwiedziliśmy dwie Biedronki bo Giermasz, podziwialiśmy wyczyny Discorsa przy lokomotywie :D

Jeśli chodzi o ekspresowe Imeszowym Wzrokiem z Częstochowy - jeden z najbardziej randomowych, ale i zarazem fajniejszych meetów, jaki dotąd doświadczyłem :rainderp: . Duuuuuuuuużo chodzenia (z pielgrzymkami :D ), dużo rozmów, dużo pozytywnych ludzi, dla których zasada demokracji na spotkaniu jest najważniejsza. Padłem z nóg, jak wróciłem do domu, ale warto było. Żałuję tylko, że stado się powoli kruszyło i w zasadzie do samego końca dotrwał oprócz mnie Emski, Filipczak i Discors (który mam nadzieję widział, jak mu machaliśmy gdy wsiadł do busa ;_; ). Dziękuję za miło spędzony czas i jeśli fundusze i czas mi pozwolą, to mam nadzieję, że jeszcze tu wpadnę  :aj5:

Pytanko mam długo po tym jak ja polazłem stadko się rozeszło? :v Also dobrze się bawiłem na meecie... i możliwość osobistego poznania Discorsa była spoko, choć wydawało mi się, że Imesh będzie wyższy :drurrp: ... a co do randomu meeta... większość częstochowskich opiera się na spontanie :rainderp: ale tak czy owak było spoko, szkoda tylko, że musiałem się tak szybko zwijać :v ale cóż remont pochłania sporo czasu jakby nie patrzeć.

Edited by Sosna

Meeta dawno u nas nie było, więc stąd duża liczba broniaków się zebrała.
Niech żyje wolna, niezależna i demokratyczna Częstochowa! :D

eh... a w Białymstoku nigdy nic nie ma

Jeśli już kolega do nas internetowo zagląda, to czemu nie wpadnie pociągiem?
Jeśli tylko portfel i kalendarz pozwala...
Zapraszamy!

• 3 months later...
  • 1 month later...