jamajka000 Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Gupoty gadasz filipczak. To co jutro 11 pod lokomotywą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Tak, do 11:00 trwa zbiórka pod parowozem obok dworca "Częstochowy Osobowej", potem idziemy. Skoro będzie ktoś spoza Częstochowy, daję mapkę z ów parowozem: http://wikimapia.org/19403682/pl/Parow%C3%B3z-Tkt48-151-pomnik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterq12 Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Spróbuję się zjawić,ale za wiele nie liczcie,gdyż mama z wywiadówki wróciła :/ Nie wydurniaj się bo ocek gotowy http://piterq12.deviantart.com/art/OC-dla-Filipczaka-419555041?q=gallery%3APiterq12&qo=1 http://piterq12.deviantart.com/art/OCek-419556587 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 btw ile w końcu kosztują te kręgle? nie wiem ile hajsu zabierać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 7zł od osoby za jedną grę! Jak zagramy 2 razy to będzie 14zł! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Sory że mnie nie będzie ale jestem chory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 (edytowany) Oficjalnie w czasie ferii planowane są 2 meety: 18 stycznia i 1 listopada lutego. Plany na meety są do ustalenia, w grę wchodzą między innymi kręgle (które pewnie się odbędą ), kino, basen, chodzenie po Częstochowie, lodowisko. Wszelkie propozycje mile widziane. Piszcie na fejsbuku i tutaj. Na pierwszym proponuje pójść na te kręgle i ustalić plany na następnego. Spotkania można przenieść z sobót na niedziele (tzn. 19stycznia i 2 lutego) ale myślę, że każdy woli sobotę (kościół, i tak dalej ). Ogólnie można by zrobić coś więcej w środku ferii - do ugadania dla zainteresowanych, ale te 2 chciałbym uznać jako oficjalne (obecność obowiązkowa dla prawdziwych bronych ) Edytowano Styczeń 7, 2014 przez EmSki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 może i się nie znam ale pierwszy listopad to dość odległa data... zwłaszcza jak się planuje meeta w ferie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 (edytowany) Same terminy to praktycznie początek i końcówka ferii, także z ewentualnymi planami osobistymi na ferie nie powinny kolidować. Terminy nie ostateczne, ale lepiej zaplanować już wcześniej. Edit: Dafuq, co ja napisałem, teraz skapowałem Edytowano Styczeń 7, 2014 przez EmSki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 18 stycznia poprawię się na 90% tylko mogę przyjść tak gdzieś około 11 plus/minus 10 minut Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 Wystarczy. Ostatnio tak do 11:30, może ciut krócej czekaliśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Ale czekaliśmy w doborowym towarzystwie i nudno nie było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Muzeum Częstochowskie oferuje 5 wystaw (tzn. Muzeum Górnictwa Rud Żelaza, Muzeum Haliny Poświatowskiej, Rezerwat Archeologiczny, Stała Wystawa Historyczna, Sztuka Polska XIX i XX wieku) dostępnych za darmo w środy. Jako że nikomu pewnie nie chciało by się płatnie zwiedzać w sobotę, można by iść w środku ferii w którąś środę i potraktować to jako dodatkowy meet dla chętnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Albo po prostu zorganizować meet w środę,ale jeśli chodzi o wystawy to jestem za archeologicznym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Tym razem na 99% się pojawię. Przekazać informację Piotrkowi i Kamilowi ? Ci co byli na meetcie w wakacje to wiedzą o kogo chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Powiedz im od razu gdzie dowiadywać się na bieżąco o Częstochowskich ponymeetach (tzn. tu i na fejsbuku) Piszcie (ci, co są zainteresowani) w którą środę chcielibyście zwiedzać muzea. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Co myślicie o tym by zrobić pierw kręgle a potem może basen...oczywiście na pierwszym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 W jednym dniu? Za dużo od bronies wymagasz Wątpię, by basen jako taki podobał się więcej niż 4-5 osobom, ale mogę się mylić. Basen jest fajny ale nie ma za bardzo co robić razem. A kręgle pewnie będą na najbliższym, ale to wszystko ruchome plany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Basen odpada, nie umiem pływać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 To się nauczysz swoją drogą muzeum to dobry pomysł, a środek tygodnia pasuje mi nawet bardziej niż weekendy. szczególnie w ferie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Mi pasuje czwartek ale byle po 16 lutym. Na końcu tego miesiąca i na początku stycznia mam sesje. Wybaczcie. A na basen nie idę i już... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Na basen można by iść w jakikolwiek dzień jak znajdą się chętni. Po nim przynajmniej kfc będzie uzasadnione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Czyli ustalone kiedy ma być pierwszy meet prawda,18 stycznia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 (edytowany) Chyba cię synu Celestia opuściła. Nie będzie mnie wtedy, jak mówię najwcześniej za miesiąc, ponad. Edytowano Styczeń 12, 2014 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Będą dwa meety,jeden o ile się nie mylę będzie 18 stycznia,a drugi 2 lutego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się