Zucharski Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Ta, 18 stycznia jest ustalony. A meetów będzie 3 najmniej, bo muzeum dość potwierdzone jest. Wypad do muzeum pewnie w pierwszą albo drugą środę ferii. Zależy czy chcą iść osoby które mają zajęty pierwszy tydzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Styczeń 13, 2014 Share Napisano Styczeń 13, 2014 Ponymeet odbędzie się 18 stycznia, o godzinie 11:30, zbiórka pod parowozem Tkt48-151 Prawdopodobnie będą kręgle. Szczegóły do ustalenia na miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 13, 2014 Share Napisano Styczeń 13, 2014 ok no to się zjawię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 OSOBY,które jadą/toczą się/idą na meet'a a nie napisali na forum lub w grupie Częstochowskich Bronies o tym że się pojawią to proponuje im napisać np.: mnie na PW o której będą,gdyż czekamy sporo na te osoby,a nawet nie wiemy ile będzie dokładnie(Na PW bo tutaj może być spam...większy niż zwykle) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 ja jeszcze dokładnie nie wiem, prawdopodobnie będę mógł się pojawić tylko na chwilę, ale jeszcze dam znać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Filipczak: Nie kombinujmy. Pociągiem można dojechać o 11:03, więc jest komfortowo. Jak ktoś nie wypowiada się na temat meeta, a przyjdzie, to widocznie wszystko mu pasowało, po co mają Ci pisać na pw? retrybucja: Kurde, widzę niepokojącą tendencję spadkową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Mnie nie będzie. Nie czekajcie na mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterq12 Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Oficjalnie zawiadamiam że ani mnie ani kooziego nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 piter, co kłamiesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Zarezerwujcie czas 25 stycznia, bo zrobimy jakieś spotkanko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Dzisiaj bardzo łapa mnie boli od tych kuli. Jak zwykle fajnie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Było jakieś zdjęcie grupie robione? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Grupie wyników z kręgli Ludziom Nam nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Czyli 25 stycznia będzie kolejny Meet,zgadza się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Czyli 25 stycznia będzie kolejny Meet,zgadza się? Prawidłowa dedukcja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 (edytowany) 25 stycznia spotykamy się przy lokomotywie, prawdopodobnie o 10:00. W planach mamy obrzucanie się lotkami. Jutro po południu potwierdzę godzinę. Dopisek: Potwierdzam potwierdzenie niżej. Edytowano Styczeń 24, 2014 przez EmSki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 POTWIERDZAM.Meet o 10:00,25 stycznia przy lokomotywie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Potwierdzam. Mnie wtedy nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Mam pomysł...jak będzie dobry śnieg,to można ulepić kucyka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Yup Ja się zjawię, jak coś to piszcie do mnie tutaj, bo fajsbuk wyświetla mi się w wersji tekstowej i jeszcze nie rozgryzłem gdzie tkwi problem. do jutra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Może jakimś sposobem wyświetla Ci się w wersji komórkowej? W takim wypadku gdzieś na dole powinien być odnośnik do wersji pełnej komputerowej. Śniegu dobrego raczej nie będzie, ale będzie zimno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 mnie jutro nie będzie za dużo spraw mi wypadło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Mnie nie będzie nie mam ochoty jutro wstawać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
... Napisano Styczeń 24, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2014 Żałujcie, zrobiłam ciastka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Nanta, już myślałem, że poinformujesz nas o swojej nieobecności. Ciastka są jeszcze do przeżycia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się