Miczel Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Meldunek sytuacyjny: Od godziny 11:50 do godziny 12:20 przy lokomotywie nie było żadnego broniaka poza mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Szit hepens. Może Wielka Sobota to rzeczywiście nie najlepszy termin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 To może teraz ta sobota hm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 A co z resztą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Może czas na meet'a częstochowskiego hm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Czemu nie,jakieś propozycję ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Za tydzień w sobotę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Można,ale wtedy 2 h przesiedziane w team'ie który się raz za ile spotyka,a co lepsze meet'y powinny być ustalane na TYM forum,a nie na FB ,,Bronies Częstochowa" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 (edytowany) Możemy posiedzieć np w Parku Jasnogórskim Ja nie mam FB czyli gdzie i o której się spotykamy ? Edytowano Lipiec 4, 2014 przez Pookhi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 No to Panie i Panowie czas coś zorganizować :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczel Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 (edytowany) Przecież każdy wie kto organizuje nasze meety Proponuję 17.08 (niedziela) bo 16.08 jest w Piotrkowie a wcześniej mnie nie ma we wiosce, ale nie obrażę się jak zrobicie meeta beze mnie. Tylko wiecie że żartuję z tym obrażaniem c'nie? Co o tym sądzisz Emski? Edytowano Lipiec 29, 2014 przez Mitchell Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Kurde, a chciałem się zjawić ale od 15 sierpnia jadę na wczasy i wątpliwym jest, żeby do tego czasu teleporatcję wynaleźli więc jak będzie 17 to na milion % mnie nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczel Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Czyli sytuacja standardowa. Niemal pewne było iż tak się stanie. Czyli 23.08? Chyba że jedziesz na 2 tygodnie. to w takim razie 30.08 Lepiej ustalić z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem niż żeby przyszły trzy osoby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Hmmm... zobaczę kiedy wrócę... wstępnie pasuje mi 23 sierpień a jak będzie później to się zobaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Ok kiedy wam pasuje i tak nigdzie nie wyjadę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Co o tym sądzisz Emski? Jesteś na dobrej drodze, by przejąć to zaszczytne stanowisko 23.08 dla mnie ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 (edytowany) Od kiedy EmSki to organizator :o W tym tygodniu Katowicki,więc można by za tydzień i to co zwykle,czyli kręgle i galeria,lecz proponuje to zmodyfikować. EDIT:Czekać sporo na meet,ale na pewno jest ktoś kto da radę wcześniej. Edytowano Lipiec 29, 2014 przez Filipczak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczel Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 (edytowany) Narazie to ino zbieramy ekipę. Do tej pory mamy 6 osób + Jasiek (raczej powinien być) = 7 Meet dopiero za miesiąc także mamy możliwości dużo większe. Edytowano Lipiec 29, 2014 przez Mitchell Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Ja plany ustalam na max 2 dni, więc i tak wam nic nie powiem na ten moment zorganizujcie jakiś i jak mi będzie pasuwać to wpadam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Witam! W związku z tym, że ostatnio nie mam nic do roboty uznałem, by przyjechać do jakiegoś miasta. Tak patrzę, że 23 sierpnia coś planujecie. W związku z tym, że prawdopodobnie wtedy mam wolne, to chciałbym się podpytać czy ewentualnie można by było do Was spod Łodzi wpaść (oczywiście o ile jest to możliwe i nie mielibyście nic przeciwko ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczel Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Masz moje zaproszenie, także zbieraj resztę ekipy z Łodzi i patatajcie do nas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Pytanie... nie sprawiłoby problemu przełożenie spotkania o dzień, dwa? Okazało się jednak, że wracam 24 sierpnia. Jeżeli dla kogoś byłby to problem to troszkę kijowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczel Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 W taki wypadku przekładamy na 30.08 Chyba że i ten termin komuś nie pasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Witam! W związku z tym, że ostatnio nie mam nic do roboty uznałem, by przyjechać do jakiegoś miasta. Tak patrzę, że 23 sierpnia coś planujecie. W związku z tym, że prawdopodobnie wtedy mam wolne, to chciałbym się podpytać czy ewentualnie można by było do Was spod Łodzi wpaść (oczywiście o ile jest to możliwe i nie mielibyście nic przeciwko ). Łoł, w końcu przyjdzie ktoś pełnoletni Skoro nie 23 sierpnia to może 22? Albo 25. Nie musi być przecież sobota. 30 by mnie nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczel Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 (edytowany) Pasuje -> wyliczamy dalej 25.08 jest meet. Łoł, w końcu przyjdzie ktoś pełnoletni Poczułem się niedoceniony. Edytowano Lipiec 30, 2014 przez Mitchell Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się