Imeshovy Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 25 sierpień chyba by mi pasował, 30 u mnie odpada, bo mam chrzciny . Tak czy siak w razie czego później dam znać, czy na 100% bym przyleciał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 (edytowany) Poczułem się niedoceniony. Niepotrzebnie. Niedocenieni to mogą się poczuć pełnoletni Częstochowscy bronies Edytowano Lipiec 30, 2014 przez EmSki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamajka000 Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Czyli 25 ale o której? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 No jest ustalone, że 25 sierpnia. Ustalenie godziny to formalność. Proponuje 11:00. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczel Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 25.08 11:00 (standard + 30min ) Pasuje wszystkim? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Będę już o 9:19 (następnym ciapągiem byłbym dopiero po 12 ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczel Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 Będę już o 9:19 To Cię odbierzemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 25.08? Nie często widać datę,która wskazuje na Poniedziałek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 A to jest jakaś przeszkoda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Zwykle było w sobotę,a niektórzy pracują więc to jest ta przeszkoda...chyba.Po prostu się dziwie że jest w Poniedziałek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Cóż jak dotąd nikt nie zgłosił pretensji co do poniedziałku, więc chyba wszystkim pasuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Ok,a jakieś plany co będziemy robić?(hehehehehehehehehehehehe tak wiem że tak owych nie ma ale może jakieś propozycje?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Pewnie klasyk-Kręgle,Chodzenie,galeria i coś nadprogramowego jak M1 Czy cuś. Jakieś propozycje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Dla upewnienia...Jutro się spotykamy o 11:00.Przyjadę na 10:20 i spotykamy się tam gdzie zwykle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) Przy lokomotywie tak... Jako, że nikt obiekcji nie zgłosił więc raczej ktoś jutro przyjdzie Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Bilety mam zamówione. 9:19 będę na miejscu. Mam numer do Mitchella, wiec chyba trafię na miejsce spotkania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Trudno nie trafić przy wyjściu z pociągu w sumie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Czemu tak szybko nas opuściłeś? T^T Po odejściu poszliśmy na promenadę, do jakiegoś centrum handlowego po blindbagi (których oczywiście nie było ), odwiedziliśmy dwie Biedronki bo Giermasz, podziwialiśmy wyczyny Discorsa przy lokomotywie Jeśli chodzi o ekspresowe Imeszowym Wzrokiem z Częstochowy - jeden z najbardziej randomowych, ale i zarazem fajniejszych meetów, jaki dotąd doświadczyłem . Duuuuuuuuużo chodzenia (z pielgrzymkami ), dużo rozmów, dużo pozytywnych ludzi, dla których zasada demokracji na spotkaniu jest najważniejsza. Padłem z nóg, jak wróciłem do domu, ale warto było. Żałuję tylko, że stado się powoli kruszyło i w zasadzie do samego końca dotrwał oprócz mnie Emski, Filipczak i Discors (który mam nadzieję widział, jak mu machaliśmy gdy wsiadł do busa ;_; ). Dziękuję za miło spędzony czas i jeśli fundusze i czas mi pozwolą, to mam nadzieję, że jeszcze tu wpadnę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 (edytowany) Pytanko mam długo po tym jak ja polazłem stadko się rozeszło? Also dobrze się bawiłem na meecie... i możliwość osobistego poznania Discorsa była spoko, choć wydawało mi się, że Imesh będzie wyższy ... a co do randomu meeta... większość częstochowskich opiera się na spontanie ale tak czy owak było spoko, szkoda tylko, że musiałem się tak szybko zwijać ale cóż remont pochłania sporo czasu jakby nie patrzeć. Edytowano Sierpień 26, 2014 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 eh... a w Białymstoku nigdy nic nie ma :| Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczel Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Meeta dawno u nas nie było, więc stąd duża liczba broniaków się zebrała. Niech żyje wolna, niezależna i demokratyczna Częstochowa! eh... a w Białymstoku nigdy nic nie ma Jeśli już kolega do nas internetowo zagląda, to czemu nie wpadnie pociągiem? Jeśli tylko portfel i kalendarz pozwala... Zapraszamy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Ja w sylwestra raczej odpadam ale mam opcje że bęnde na mieście więc może dołącze ale to raczej mało prawdopodobne i pewnie będe nieźle wstawiony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Trochę czasu minęło i są zarazem ferie...może jakiś meet we ferie hm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Jak na razie powiedziałbym że ta sobota lub jak coś się przestawi to piątek,ale nic pewnego jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 Raczej się zjawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się