Filipczak Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Czyli będą ok.4 osoby?A znajomy nie przyjedzie,coś wypadło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Na obecną chwilę teoretycznie będzie 6 osób. Dwóch powyższych nieidących nie wliczałem od początku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 były 4. ale i tak dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 A jednak trafiłem ,były 4 osoby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 (edytowany) 29 stycznia pozwiedzamy muzeum, o ile znajdą się chętni. O około 11:00 się zbierzemy. Edytowano Styczeń 25, 2014 przez EmSki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Marzec 2, 2014 Share Napisano Marzec 2, 2014 22 albo 29 marca. Kiery wam pasuje ponymeet? Ładnie się robi, to można by pójść na spacer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Marzec 2, 2014 Share Napisano Marzec 2, 2014 Tak, 22 marca to bardzo przyzwoity termin. Pewnie się na nim skończy jak nikt nie zgłosi sprzeciwu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 22 marca.Dobry pomysł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Mnie tam się nie chce czekać. Poza tym i tak nie kupuję happy meal-ów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują na to, że tak będzie. Jak komuś by nie pasowało, to by już pewnie powiedział. Choć zawsze może coś wypaść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 22 marca? Może wpadnę tylko zależ o której... jak tak gdzieś w okolicach 11 to w sumie bez problemu wpadnę jak wcześniej to tak nie bardzo... ale w sumie jakieś dwie godziny pobędę na meecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Mnie chyba nie będzie,wtedy mam turniej w TF2,a poza tym chce jechać na IEM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 22 marca? Może wpadnę tylko zależ o której... jak tak gdzieś w okolicach 11 to w sumie bez problemu wpadnę jak wcześniej to tak nie bardzo... ale w sumie jakieś dwie godziny pobędę na meecie Może być na tę 11:00. Wcześniej jak 10:00 chyba nie ma sensu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 Powinienem być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 O 11:00 w sobotę (22.03.2014) przy parowozie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 (edytowany) Co będziemy robić? Edytowano Marzec 19, 2014 przez Pookhi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Zbierać się :] Ma być ciepło, to pewnie pospacerujemy. Może na promenadę (jest blisko reala, który przyciąga w niezrozumiały sposób). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 wszystko po staremu, jutro o 11tej pod parowozem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Kurcze wypadł mi niespodziewany wyjazd jutro i nie mogę się zjawić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorayan Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Cześć! Czy będzie jakiś Ponymeet w okolicy świąt Wielkanocnych? Mam zamiar wpaść do Częstochowy (Z której rodzimie pochodzę) na święta i pewnie znalazłbym też trochę czasu na spotkanie z Bronies. Szykuje się coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Cześć! Czy będzie jakiś Ponymeet w okolicy świąt Wielkanocnych? 19 kwietnia o 12:00 obok dworca kolejowego przy parowozie Tkt48-151 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilos1921 Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 To ja się tam chętnie zabiorę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Ja nie przyjdę. Z fb dwóm pasowało, ale nie potwierdzili obecności. Nie zdziwcie się jak się okaże że meet leży Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczel Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Aj tam! Ja będę i Jasiek raczej też, a sam wiesz że najlepsze meety są w granicach do 5 osób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Meet może leżeć bynajmniej od nadmiaru osób Ale jak będziecie w trójkę, to już fajnie. Miłej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się