Tisosek Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 (Tisos, za naszego robienia było lepiej.. XD) (...) NIE BIJCIE MNIE. C: Lel, bo postawiliśmy datę twardo i koniec, problem z głowy. Po prostu potrzebują do tego "ogarniętych" ludzi.. xD Właśnie, nie bijcie, bo jak się nie posłuchacie, to was zabiję. C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 (edytowany) Chcę też przypomnieć że ponad 1/2 to osoby które w dni robocze mają prace i zjawić się nie mogą na Meet co się nie opłaca robić 12 sierpnia. Na moje oko 90% towarzystwa to uczniowie/studenci. Dajcie ankietę i się rozstrzygnie. Edytowano Sierpień 5, 2013 przez EmSki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Na FB dali jakąś ankietę i nie ma tam innych dat,tylko 12 Sierpnia...Gratulacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Bo uznaliśmy, że ciągle będzie komuś nie pasować. Pozostał 12ty i tego się trzymamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Sumując głosy z tego tematu (propozycje z wpisów): 17 sierpnia - 2 głosy 12 sierpnia - 1 głos 10 sierpnia - 1 głos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imper3838 Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Na fejsie 4 głosy na 12 są. Niby można dodać własną odpowiedź, ale jak widać pasuje większości 12. Mi póki co to pasuje każda data. Chociaż wolałbym nie weekend, bo lepszy dojazd mam. (Nie musiałbym się wcześniej zmywać z meeta, ale to nie aż taki problem). Proponuję zostawić już ten 12 sierpień, bo widzę że się burdel robi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
... Napisano Sierpień 7, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2013 Faktycznie sajgon. W sumie to niepotrzebnie zrobiłam tylko zamieszanie. W końcu i tak ani mnie ani Yargolka nie będzie, bo mi się terminy poprzestawiały i nie mam możliwości. Zatem macie jeszcze więcej ewentualnych dat do wyboru :3 powodzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 To nie ma sensu polecam przełożyć plan pod koniec wakacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Jeżeli chodzi o mnie to zjawię się 12 sierpnia,ale mógółby ktoś mnie ze stacji odebrać...może ty EmSki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Droga specjalnie trudna nie jest, ale jak chcesz O której byś tam był? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 10:22 będę tam lub 11:25 tam koło tego pociągu co zwykle się spotykaliśmy,a tak w ogóle to wybierz którą chcesz godzinę,mnie tam obojętnie,ale wole tak byś miał wygodnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 (edytowany) O której godzinie zaczyna się spotkanie, 10:00 czy 12:00 ? Jak wcześniej, to pasowało by ci być na miejscu o 9:35. ps. Kto sporządził mapkę na facebooku? Zamiast kfc w alejach zaznaczył szpital na Parkitce. No chyba że chcecie zrobić krwiodawczy meet to ok Edytowano Sierpień 9, 2013 przez EmSki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 O której godzinie zaczyna się spotkanie, 10:00 czy 12:00 ? Jak wcześniej, to pasowało by ci być na miejscu o 9:35. ps. Kto sporządził mapkę na facebooku? Zamiast kfc w alejach zaznaczył szpital na Parkitce. No chyba że chcecie zrobić krwiodawczy meet to ok Z tego co pisało to chyba 12:00,a jakby co to przyjadę na 10:22 jak chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 No na fejsie jest napisane: "Meet rozpocznie się o godzinie 10 pod kfc w Alejach" Jak dojdziemy do będzie trwał już od dobrych 35 minut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Patrząc na pociągi to...powiem ci że mogę być o 09:35 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Ja najchętniej przyszedł bym tak o 12tej, bo jednak lubię sie czasem wyspać w wakacje, ale cóż... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Wyjaśni mi ktoś kiedy i o której i gdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Oczywiście. Meet odbędzie się 12tego sierpnia, spotykamy się w Alejach pod KFC i pewnie gdzieś z tamtąd pójdziemy. Godzina: w opisie jest 10tą, ale w wydarzeniu jest wpisana 12ta i chyba właśnie o tej będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukal Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Jeśli jest o 12 to z chęcią wpadnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Przyjad e,ale zdecydujcie się o której ma to być...10:00 czy 12:00 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Według mnie o 12tej, ale dam jeszcze dokładniej znać za chwilkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Czyli o której? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Wychodzi na to, że 12ta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Przyjad e,ale zdecydujcie się o której ma to być...10:00 czy 12:00 To przyjedź pociągiem docierającym o 11:25 i będzie dobrze. Jak ktoś nie zna drogi z peronu do kfc to zapraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Przyjdziemy około 12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się