Arashel Jajir Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Dzięki panowie, było świetnie. Szczególne podziękowania dla Emskiego za opanowanie sytuacji z pociągiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 a co się działo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Pociąg zmienił peron i zapewne by mi uciekł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczel Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Ale fajna koszula. (po lewej). Dzięki. Moja fryzura (o ile możno to tak nazwać) jest straszna na tym zdjęciu. Niepotrzebnie zdejmowałem tą patrolówkę. Meet był jak najbardziej w porządku. Dziękuję wszystkim któży się pojawili i mam nadzieję że następnym razem pojawimy się w liczniejszym gronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Niepotrzebnie zdejmowałem tą patrolówkę. Coś musiało podpierać telefon Pociąg w sumie stał dłużej, można było na tablicy odjazdów zwrócić uwagę na godzinę planowanego odjazdu i nie było by stresu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 następnym razem pojawię się na dłużej jak czas i inne rzeczy pozwolą 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Prędkość! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamajka000 Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Prędkość! Byłem pierwszy i nawet dublowałem inne bolidy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Będzie ktoś na 2 Śląskim Zorganizowanym? Bo nie wiem czy się rejestrować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 ja raczej nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczel Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Nie mam w zwyczaju mówienia ,,może'', aczkolwiek w tym przypadku jestem zmuszony. Na dzień dzisiejszy jadę na 60% Wydaje mi się, że będę wiedział czy jadę na pewno, za jakieś 2-3 tygodnie. Spodziewam się, iż pojechalibyśmy całą ekipą, zgadza się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imper3838 Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 A tak w ogóle ktoś na konwent się wybiera? Bo jakbym kasę uzbierał to może bym pojechał. http://ponycongress.pl/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Na konwent nie idę na pewno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 A może powtarzamy kolejnego Częstochowskiego hm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 w poniedziałek nie ma opcji prędzej 29 września a godzina może zostać bez zmian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 A może wyrobimy się w tym lub w następnym tygodniu co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 możliwe, ale trudno mi powiedzieć jak mam z czasem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 W obecnym tygodniu(9-15) nie pasuje mi tylko środa. Może razem pojechać do Katowic w sobotę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczel Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Wooohaa! Osobiście nie pojawię się napewno, jeśli będzie w dniach 13-16 (najbliższy piątek-poniedziałek). Każdy inny dzień mi pasuje. Proponuję weekend za tydzień (21/22). Tym razem musi nas się zebrać więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 a może by tak spotkanie w piątek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczel Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Pewnie, ale jak już powiedziałem nie w najbliższy. Przynajmniej nie dla mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamajka000 Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Piątek dla mnie odpada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Ta niedziela? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Nawet dobry pomysł,a jak się nie wyrobimy to za tydzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 ja jutro raczej nie mogę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się