Proenix Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 http://bronies-silesia.eu/ https://www.facebook.com/events/348967308567542/ 10 sierpnia godzina 12:00 zbiórka na placu letnim w SCC. Następnie w planach tradycyjny wypad do parku. Post w ramach zastępstwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmonella Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Nie będzie mnie, wyjeżdżam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Będę na sto procent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Zobaczy sie Jak Lisu pojedzie to tez sie rusze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomii Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 A mnie nie będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAVV3 Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Na 90% będę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aTOM Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Będę na sto procent. Ja też postaram się być, choć może być ciężko. Najwyżej znowu wpadnę tylko na godzinę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Mnie pierwszy raz od kilku miesięcy może zabraknąć na tym meecie, z powodu że muszę naprawić uszkodzenia bronibusa po woodstocku tak więc tym razem nie będę na nim na 100% a muszę nasz kucobus doprowadzić do stanu nadającego się do podróżny na kartuzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 (edytowany) Nie wiem ...ja chyba się wybieram do Krakowa w ten weekend Edytowano Sierpień 5, 2013 przez OttonandPooky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 prawdopodobnie wpadnę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proenix Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Naklejki na meeta (dużo nowych wzorów w tym requesty) mamy już wydrukowane. Ale, uwaga! Jeszcze do czwartku możecie przysyłać grafiki na plakaty. Jak zwykle kredowe błyszczące A3, chyba że chcielibyście coś większego, wtedy też nie ma problemu.(kontakt priv na forum, bądź e-mailem na [email protected]) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eltu Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Oczywiście, że będę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 odpadam, wesele kuzyna , a taki fajny nr meeta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Zobaczę jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Średnio mi się chce. Stachul rzucaj mi na siłę woli czy się zmuszę do przyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 40, Twoje SW to było chyba 37, ale nie jestem pewnym... Yuko ma kartę. Pytaj ją, to się dowiesz, czy masz iść :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Stachul, wpadaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Moja SW wynosiła chyba 25 rzucam kośćmi... 99 BŁĄD KRYTYCZNY! Nie wiem teraz czy jechać, czy nie... bo BŁĄD KRYTYCZNY nie podpowiada mi czy mam w końcu... Zobaczę jutro ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 27 czyli muszę iść. 99 BŁĄD KRYTYCZNY. Jeżeli nie pojawisz się na meecie pojawi sie Hargin, jego żona i dzieci i TYMI RECAMI rozerwą cię na strzępy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 (Zaszczycę was moją obecnością ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 27 czyli muszę iść. 99 BŁĄD KRYTYCZNY. Jeżeli nie pojawisz się na meecie pojawi sie Hargin, jego żona i dzieci i TYMI RECAMI rozerwą cię na strzępy Okej ;__; Nie chcę być rozerwanym, jak szczur... zwłaszcza TYMI RĘCAMI! Pojawię się na 99% Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Teraz dałem przynajmniej tłumaczenie Ok koniec offyop'u. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 również będę, mam dla kogoś ćwierć miliona sztuk pewnych rzeczy...Proenix, Pantera wiecie o co chodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Niestety nie mogę, z resztą i tak pogoda brzydka, nawet jak przestanie lać to głupio się "bawić" na mokrej trawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się