Gość Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 (edytowany) Jedna z tych piosenek, animacji, które wprost wchodzą do głowy i nie chcą jej opuścić. Całość wprost pozytywnie mnie rozwala xD Kto nie lubi Fluffle Puff'a? Zachęcam do obejrzenia i komentowania Raz obejrzycie i już się od tego nie oderwiecie xD A przynajmniej mam nadzieję, że większość z Was ;D <http://www.youtube.com/watch?v=718Ptg3lwEM> Sorki, że tak, ale jakoś nie umiałam znaleźć sposobu na dodanie tego filmu normalnie by był od razu do obejrzenia. Jeśli ktoś wie jak to zrobić to niech napiszę Edytowano Sierpień 3, 2013 przez Breeze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 (edytowany) Fan nr 1 mówi: 5 sekund później na tęczy tańczyła Chrysalis Tak Edytowano Sierpień 3, 2013 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Widok tańczącej Chrysalis sprawił, że od razu się uśmiechnęłam i nacisnęłam: "Zapisz grafikę jako" :3 A tak w ogóle to jak pierwszy raz oglądałam ten filmik to właśnie myślałam, że na końcu na tą tęczę wskoczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Uwielbiam^^ Aby wsadzić filmik wstaw(bez spacji) [ video ] <link> [ /video ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Oooo dzięki ^^ Już się za to biorę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Pink, fluffy unicorns dancing on rainbows... - Użyjcie jednego słowa aby określić budowę ich magicznej sierści. *Urocza Applejack* - Uśmiechy! - Taaaaaaaaaaaaaaaakkk! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 (edytowany) Po prostu powtórzę to, co zamieściłem w komentarzu pod rzeczonym filmikiem: Nie przepadam za tą postacią. Naprawdę. Kuc bez charakteru, bez perspektyw konkretniejszych występów w jakimkolwiek fanowskim dziele. Nie rozumiem tego całego fenomenu, skoro postać ta nie robi nic poza skakaniem po chmurach, czy innych kucykach. Cóż w tym takiego niezwykłego? Filmik sam w sobie jest dość bezsensowny i nie zwrócił mojej uwagi czymś szczególnym, dobrym. Przez niecałe dwie minuty widziałem tylko owłosionego, cieszącego się kuca, skaczącego na tęczy, w rytm muzyczki, która swoją drogą też nie była najwyższych lotów. Pod względem technicznym animacja może i jest wykonana całkiem nieźle, ale całokształt, fabuła (a raczej jej brak) i sztuczność tego wytworu są dominującym argumentem, który motywuję moją opinię. Typowy film, który powstał po to, aby swą sztucznością zdobyć popularność wśród niektórych ludzi, którzy bez opamiętania sypią ''cytatami'' z owego filmiku, przy każdej możliwej okazji muszą wspominać kluczową ''sentencję'' tego wytworu, oraz wielbią go bez słowa sensownej argumentacji. Nawiasem mówiąc - zmarnowałem swój czas na oglądanie tego. Sztuczne, bezsensowne, sprawiające wrażenie jakby ''mody''. Edytowano Sierpień 3, 2013 przez Tric Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 (edytowany) Każdy ma prawo do własnego zdania (w tym i ty Tric). Właśnie podejrzewałam, że nie każdemu się będzie to podobać i nie będzie każdemu do śmiechu. Masz racje co do tego, że postać i filmiki z nią nie mają fabuły, ale w mojej skromnej opinii te filmiki nie są dla fabuły lecz na rozweselenie i do śmiechu. Postać jest różowa, przyjemna dla oka i myślę, że również oryginalna ( i dziwna, nawiasem mówiąc). Spełnia warunki, które pozwalają jej wywoływać uśmiechy na twarzach większości osób. Jednym żarty i te filmiki się podobają, drugim nie. Ja lubię filmiki z tą postacią, ale mimo wszystko bardzo miło, że wyraziłeś własne zdanie na ten temat. I wiesz już przy okazji czego unikać ;P Edytowano Sierpień 3, 2013 przez Breeze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Najlepszy moment jak, Aj zjada swój kapelusz padłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Religious Brony Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Właśnie znalazłem coś na poprawę humoru,dzięki Breeze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Wideo z tym kucykiem zawsze poprawiają mi humor...chcę jej więcej i więcej. ..Idealny przykład na to ,że można stworzyć coś fanowskiego omijając te beznadziejne mroczne i smutne tagi w opowiadaniu pochodzenia OC. Szczerze? To jest jedyny chyba fajny fan char w fandomie.. Wole oglądać tego kucyka niż kolejne beznadziejne wytwory tego typu (klik na link https://i.chzbgr.com/maxW500/7706252288/h44610666/ ) + oczywiście zła, mroczna historia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 A ja wypowiem się na temat polskich napisów. Przetłumaczenie smile na uśmiechy nie było dobrym posunięciem. Czemu? Spieszę z wyjaśnieniami. Brzmi to poniekąd dziwnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daractive Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Co do napisów, to moim skromnym zdaniem polska wersja (czegokolwiek) bardzo często wypada gorzej (i w tym przypadku również mniej chwytliwie) od oryginału. Ja tam osobiście lubię filmiki o Fluffle Puff właśnie za ten ich bezsens i swoistą "sztukę dla sztuki". Swoją drogą, Fluffle Puff nie jest czasem klaczą? I kilka innych znajdziek w tej tematyce: - http://askflufflepuff.tumblr.com/ - tumblr twórcy tego OC - - kolejna część "Fluffle Puff Tales" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Właśnie zamierzałam to dodać xD Ja tam osobiście lubię filmiki o Fluffle Puff właśnie za ten ich bezsens i swoistą "sztukę dla sztuki". Całkowicie się z tym zgadzam Te filmiki po prostu niszczą system Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Najlepszy moment jak, Aj zjada swój kapelusz padłem Jeśli ktoś w tym filmiku polubił AJ jedzącą swój kapelusz mam dla niego prezent xD >>KLIK<< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 No nie powiem jest słodka jak tak go wcina xD ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts