Imeshovy Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 17 osób? Sporo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Nie zapomnijmy, że jest to I meet w Piotrkowie w dodatku trwający między innymi, większymi. No, na inne edycje mam nadzieje że wpadnie jeszcze więcej osob Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Sierpień 9, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2013 Wtedy będziemy musieli mocniej ogarnąć organizację. Bo obecna jest, hmm... dobra, ale niedopracowana. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Nom troszke :3. A ty Zmaro daj do 1 postu datę i godzinę spotkania oraz ulicę ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Ja jeszcze miałbym jedną prośbę do któregoś z organizatorów. Mianowicie ja, Misieken i jeszcze jeden kolega (BlaadeMasster) jedziemy z dość daleka (Turek) i z powodu nieznania miasta (choć sądzę że będziemy na czas) prosiłbym któregoś z organizatorów o napisanie mi na privie numeru kontaktowego. Wiecie gdybyśmy spóźnili się o 10-15 min, a tu patrzymy nikogo nie ma wszyscy już gdzieś poszli no to będzie nie wesoło. Mógłbym uprzedzić w razie spóźnienia czy też zapytać o drogę w razie zagubienia . Dlatego tak na wszelki wypadek jednak bym chciał ten numer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrona Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Piątek? Chyba nikt tutaj nie pracuje :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Piątek? Chyba nikt tutaj nie pracuje :< A Ty wtedy masz pracę? :C Jeśli tek to możesz oczywiście później wbić :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrona Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 A Ty wtedy masz pracę? :C Jeśli tek to możesz oczywiście później wbić :3 Wybacz, ta zmiana pogody chyba mnie otępiła, zapomniałem że ten tydzień będzie krótszy . Wybieram się na jakiś meet jak sójka za morze, jeśli w takim razie nic mi nie wypadnie to mogę się wstępnie deklarować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Ja już się doczekać nie mogę . Kolega zaproponował żeby przy wjeździe do miasta włączyć Winter Wrap Up i pootwierać okna w aucie, "gdybyśmy mieli się zgubić to nas usłyszą - ale gorzej jak mandat dostaniesz za zakłócanie porządku xD" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Lepiej sobie walnijcie jakąś chorągiewkę, albo flagę trzymajcie wystawioną przez okno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Nie wiem czy mi się uda... Ale spróbuje takową flagę wykombinować. Zależy czy mi tak szybko zrobią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Walnij kartke z jakimkolwiek kucykiem na masce, rozpoznamy ze to wy x3. Ja tez sie nie moge doczekac... *szept* Z tym winter wrap up to tez dobry pomysl (albo jakas inna) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 "Winter Wrap-Up" w środku sierpnia? Choć przyznam, że widok byłby bezcenny . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Będzie flaga! Z Luną ! Ale wątpię żebyśmy ją przez okno wystawili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Dawać na przednią szybę, walić, że nie będziecie nic widzieć A tak serio to jak juz to na maske ;v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Przyklejcie na kropelkę do dachu figurki do czesania i z BB Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Tak, to baaaaaaaaardzo dobry pomysł, tym bardziej, że pożycza on auto rodziców xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 No to rodzice będą mieli auto 20% cooler, over power i wgl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 (edytowany) Rodzice chcieli mnie do psychiatryka wysłać za te kucyki . A co do miejsca spotkania, bo tak patrze na mapę i widzę że pod tym adresem jest jakieś małe osiedle i parę domów( Jedna wy*ebanie długa ulica i rząd domów xD ) . Na pewno będzie gdzie zostawić auto? Bo jak nie to ja poszukam jakiegoś parkingu czy cuś . Auto jest nieduże ale tak pytam, bo jestem natrętny . Edytowano Sierpień 13, 2013 przez Daniel_ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Sorka, nie bylo mnie. Te osiedle to centrum handlowe focus mall xd. Jest tam duzy parking wiec masz gdzie zostawic auto ;3. Wlasnie w tym centrum sie spotykamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Być może wpadnę, nie wiem, zobaczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Być może wpadnę, nie wiem, zobaczę. Bylibyśmy bardzo zaszceni Twą obecnością Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Sorka zdjęcia i mapy google nie są zbyt aktualne i na nich Focus Mall wygląda jeszcze jak budowa ale już ok znalazłem co, gdzie i jak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Bylibyśmy bardzo zaszceni Twą obecnością Też bym była, gdybym była Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Sorka zdjęcia i mapy google nie są zbyt aktualne i na nich Focus Mall wygląda jeszcze jak budowa ale już ok znalazłem co, gdzie i jak. Tak btw, to za ile byś szprzedał tą flagę z Luną? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się