Daniel_ Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Nie sprzedam bo jeszcze na PolCon muszę mieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Kurde xd. A skad mozna taka zalatwic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 BRO, proszę, bez offtopu... (możesz mi napisać na PW, bo też jestem ciekaw) xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 (edytowany) Ekhem, racja offtop to nie jest dobry pomysl. A nasz Zmara dzis albo jutro doda numery kontaktowe w temacie, lecz beda usuniete w dzien meeta, poniewaz nie chcemy aby jakikolwiek hejt do nas dzwonił ;3 EDIT: Meet już jutro a media wciąż milczo ;-; Edytowano Sierpień 15, 2013 przez BROnypony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Coś ty chciał za media? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Mniejsza xd. Wiec tak, jak juz bedziecie w tym centrum idzcie do kfc (2 pietro) i pod kebaba. Tam szukajcie goscia z podkoszulka z mane6/ dashie. ( to bede ja ). To do zobaczyska jutro moi mili! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 (edytowany) No i jak po meetcie? Opowiadajcie Edytowano Sierpień 16, 2013 przez Aglet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Sierpień 16, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2013 Według mnie to było... świetnie! Podobało mi się i poznałem sporo pozytywnie zakręconych ludzi. I byłem dźgany Sztandarem Luny. Szkoda tylko, że koniec końców wielu nie dotarło, to było nas chyba z dziesięć osób, więc nie najgorzej. Były blindbagi, naklejki, Stefan, kostka rubika, kalambury, pytania, Stefan, sporo randomu, Sztandar Luny, pielgrzymka do parku, cynamon, szejki... Koniec końców, to było tego całkiem sporo. I Aglet... Większość była pełnoletnia. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Best Meet Ever! Najpierw nie ogarnęliśmy kto kim jest . Potem zebrała się grupka ludzi i jak z jakiegoś filmu o narkomanach witaliśmy się "Cześć, jestem Daniel" Chórek "Cześć Daniel" . Opanowaliśmy KFC, potem napad na smyka i walka z blindbagami (po drodze wymachiwanie flagą z Luną ), najazd na park gdzie w walce utraciliśmy dwóch towarzyszy. W parku gra w kalambury i improwizacja pytań (Zrobiliśmy dużo zdjęć które jutro wstawimy). Potem wyzwanie z szejkami w MC, następnie szarża z powrotem do KFC i przegląd ogólny Empika. A JA DŹGAŁEM ZMARE SZTANDAREM LUNY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Lul ;-;Teraz muszę jakoś dostać się na II meetNie wiem jakCoGdziePo coKiedyI dlaczegoALE MUSZĘ PS. Mam krzywy ryj więc spodziewajcie się pasztetu w czerni PS.2 z którego wave'u były blindy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Czeeeeeeeeeeść Aaaaaaaaaaaaagleeeeeeeeeeeet :3 Pomimo, że byłem krótko, to na meecie bawiłem się dobrze. Poznałem wreszcie ludzi z fandomu, kupiłem pierwszego blindbaga, pośmialim się (let's fly to the castle, shoobedooPLUSK! ), była piękna flaga , o mało co nie obrabowaliśmy Smyka, osób najpierw 9, potem 10 ;d - jednym słowem - pełen fun! (nie czepiać się, że dwa słowa!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Sierpień 16, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2013 Bodajże szósty, ale pewności nie mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Tak, szósty wave Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misieken Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Potwierdzam był to szósty wave Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Sierpień 16, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2013 Brace yourself - next meet incoming. But I still don't know when... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Przestanncie pisać bo się porycze ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Sierpień 16, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2013 Why? ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Przestaję pisać, bo Hidoi się poryczy .Ale tak szczerze mówiąc, to brakowało mi jakichś ładnych pegasisters ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Sierpień 16, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2013 Nie tylko tobie ;_; Byśmy lepiej pewną osobę zdissowali potem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Czeeeeeeeeeeść Aaaaaaaaaaaaagleeeeeeeeeeeet :3Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesh Bodajże szósty, ale pewności nie mam.Tak, szósty wave Potwierdzam był to szósty wave Kurde, u mnie to już 7 ale mniejsza o to Przestanncie pisać bo się porycze ;_; Hug pocieszacz :3Brace yourself - next meet incoming. But I still don't know when...Wrzesień? A potem (na III) proponuję 31 października - czwartek, akurat tuż przed długim weekendem. Ale gdybyście chcieli jeszcze w tym miechu zrobić II to na mnie nie liczcie Przy II będę miała o wiele większe szanse na przybycie (zakładając, że byłby we wrześniu), a nawet sprowadzenie mojej przyjaciółki - pegasisterki na meet I ogólnie to ciesze się, że się dobrze bawiliście I sorczi BROnypony, gdy mi wysłałeś wiadomość na PW to nadal spałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrona Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeść ludzie! Przepraszam raz jeszcze że wyjszłem nieco wcześniej. I tak było kozacko, pomimo dość niskiej frekwencji i tych spojrzeń ochroniarzy w smyku :] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Meet byl super, a najlepszy byl cynamon xd. Jeszcze 1 paczke z kolega zjadlem (ja udawalem, kolega jak Stefan zjadl cala garsc ) Co do II meeta to wrzesien pasuje jak i 21 pazdziernika. Lecz po bardzo milym i szalonym spotkaniu bedziecie mogli byc pewni, ze bedzie wiecej atrakcjii. Noo... Teraz tylko odliczac miesiac do spotkania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Co do II meeta to wrzesien pasuje jak i 21 pazdziernika.Ja napisałam 31 października No ok. Wrzesień. Ale którego i o której? I może lepiej by założyć temat II meta niż dalej gadać w I... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 (edytowany) No 31 tez pasi Narazie piszemy jeszcze o I meecie i czekamy na zdjecia, chyba nie bedziemy planowac II meeta miesiac przed, nie? :3. A co drugiego tematu to chyba nie jestem tak glupi aby go nie zrobic gdy najdzie taki czas, prawda? xP Edytowano Sierpień 17, 2013 przez BROnypony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się