Szarik181 Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) Sorki, że zawracam ci głowę, ale chciałbym złożyć zamówienie: Typ pracy: Tapeta Tematyka: Rose,MLP Kolorystyka: Czerwony i biały Napis: Roseluck Inne:------- Edytowano Sierpień 28, 2013 przez Szarik181 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 poproszę sygnaturę z Octavi, Pinkie pie, i Applebloome ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 (edytowany) Sygnatura Tematyka: Mlp -coś z Ginger Snap Kolorystyka: to już zostawiam tobie Jednak bardziej w zróżnicowane wielokolorowe tło Napis: Gorgon Inne: nie nalegam, bo wiem, że to trudne, ale żeby była w miarę estetyczne, oraz jednocześnie o ile to możliwe utrzymana w klimacie "Mózgołamacza" (Tak chodzi o niszczenie 4 ściany ) Z góry dzięki za pomoc Edytowano Październik 19, 2013 przez Gorgon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Littlebart, gdzie jest moje zamówienie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Typ pracy: Avatar/ Może być zabawny. Tematyka: mlp/Luna/ Pinkie Pie (w rogu avatara, nie wielka)/ Kolorystyka: Granat nie za ciemny/ pastelowy/postarzały Napis: Anathiela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Lista zamówień: -Anathiela *skończone* -Camed *oczekujące* -Draco *skończone* -GreenWave *skończone* -monsignore *skończone* -sajback *oczekujące* -Faithfire *oczekujące* -Daffy *skończone* -Insomnia *skończone* -Raindrops *skończone* -Andrzej *oczekujące* -Princess Cadence *oczekujące* -Moon Slash *oczekujące* -MasterDash *oczekujące* -Mrs.Octavia *oczekujące* -kawaii-hipsta-neko-lampa *oczekujące* -Luna-Willow *skończone* Ja chciałbym tylko poprosić o możliwe dopisane do listy. Jeszcze raz dziękuje, że się tak poświęcasz, i przepraszam za problem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyethe Othello Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Typ pracy: Sygnatura Tematyka: MLP z Celestią i Shining Armorem Kolorystyka: Jasna Napis: Eyethe Z góry dziękuję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Mogę wycofać zamówienie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Wciąż czekam na avatara. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 (edytowany) Ja poproszę avatara z Twilight i Sweetie Belle. Na fioletowym tle z napisem lenka24603. Oraz 2 sygnatury jedną z Sweetie Belle na błękitnym tle z napisem lenka24603 i drugą z Twilight na fioletowym tle z napisem lenka24603. Z góry dziękuję. Mogę trochę poczekać . Edytowano Listopad 27, 2013 przez lenka24603 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Ja czekam dalej na tapetę z Rose Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 jak można poprosić to Typ pracy : tapeta najlepiej żeby pasowała do rozdziałki mojego monitora (1440x900) Tematyka: MLP najlepiej z fluttershy zbierająca kasztany. Kolorystyka: jasna, ale żeby zbyt nie kłułaa w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Aktualnie znalazłem trochę czasu, postaram się wykonać te zlecenia (ostatnie posty, najświeższe) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Ech nie doczekam się avatara, szkoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Avatar zrobię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Avatar zrobię Uściskać Cię muszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Em.. to może teraz ja złożę zamówienie? Typ pracy: sygnatura Tematyka: mlp EmoShy Kolorystyka: Ciemną poproszę Napis: Wilcza Cass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts