retrybucja Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 (edytowany) Witam wszystkich, dołączyłem już jakiś czas temu, ale nie byłem zbyt aktywny Jestem Jasiek, mam (prawie) 17 lat, kuce oglądam już od jakiegoś bliżej nieokreślonego czasu z dubbingiem *dramatyczna muzyka*. Słucham metalu, gram na basie, uwielbiam filmy, a w szególności stare horrory. I nie zapominajmy o Doktorze Who Mój ulubiony kucyk pierwszoplanowy to Pinkie Pie, a drugoplanowy to Trixie. Ulubiona księżniczka to oczywiście Luna - precz z solarnym reżimem (bez obrazy, po prostu nie mogłem się powstrzymać od napisania tego ). Jestem z Częstochowy i witam was bardzo gorąco Edytowano Sierpień 9, 2013 przez retrybucja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Usuń/zmień swoją sygnaturę, gdyż jest ona nieregulaminowa. ''W sygnaturze może się znajdować tylko jeden obrazek za wyjątkiem userbarów ułożonych jeden pod drugim i emotikon.'' - Regulamin forum, (4.4) [...] ''sygnatury (wraz z podpisem) 700x240 pikseli (rozmiar czcionki standardowej: 14px). Waga awatara nie może przekroczyć 60kb.'' [...] - Regulamin forum, (4.3) Radzę pośpieszyć się, gdyż za nieregulaminowe sygnatury są warny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Witaj na forum kolejnego fana Luny. Masz tu i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colorful Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Sieemano ! Baw się dobrze i czuj się jak w domu . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Cześć! Baw się dobrze na naszym forum, przestrzegaj regulaminu itp. Już Cię lubię z powodu muzyki metalowej, horrorów i graniu na gitarze basowej . Widzę, że nikt nie zadał pytania. Masz jakiegoś najmniej lubianego kucyka? Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 Cześć! Baw się dobrze na naszym forum, przestrzegaj regulaminu itp. Już Cię lubię z powodu muzyki metalowej, horrorów i graniu na gitarze basowej . Widzę, że nikt nie zadał pytania. Masz jakiegoś najmniej lubianego kucyka? Pozdrawiam Nie przepadam za tą jedną małą z klasy Applebloom, która wyśmiewa jej brak znaczka. Mówię o tej "ważniejszej", ta druga jest mniej irytująca. Zapomniałem jeszcze dodać, że uwielbiam Discorda i Doctora Whooves'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 no to witam ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Witam kolejnego fana Luny i Discorda - Ave Di cord . Lubisz Vinyl Scratch? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Szczęść Bożę~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Witajcie towarzyszu i niech Lenin będzie z wami. A to na start Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 Dzięki wszystykim. Tak, lubię Vinyl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Witaj na forum! Co ja będę się rozpisywać Masz zwierzaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Siema Siemka. Jakie lubisz stare horrory? Znasz może Crittersy, Gremliny, Laleczkę Chucky, "The Willies", Piątek 13-ego itp? ^^ Za te stare horrory masz +10 Respect. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Sierpień 11, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2013 Witaj na forum! Co ja będę się rozpisywać Masz zwierzaka? Mój brat ma świnkę morską Siema Siemka. Jakie lubisz stare horrory? Znasz może Crittersy, Gremliny, Laleczkę Chucky, "The Willies", Piątek 13-ego itp? ^^ Za te stare horrory masz +10 Respect. No ba! Z tego co wymieniłeś, nie widziałem tylko Willies. A tak to oczywiście Koszmar z ulicy Wiązów, Martwe Zło, Hellraiser itd. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się