Evexis Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Już myślałem, że znowu zdechł pies. D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 a ok do fajnie, że jest Twi. soo została nam tylko Pinkie i AJ i bedzie git Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 (edytowany) a ok do fajnie, że jest Twi. soo została nam tylko Pinkie i AJ i bedzie git AJ wiem że jest, bo widziałam, a nawet w obrazku w temacie "Rekord!" na serwerze jest. [chyba że odeszła na zawsze ] Pinkie mi przemknęła przed oczami, ale tylko raz na sekundę i kilka dni [tygodni?] temu... Edytowano Sierpień 12, 2013 przez Crazy Dream Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Pinki mi przemknęła przed oczami, ale tylko raz na sekundę i kilka dni [tygodni?] temu... Bo Pinkie była, a czy teraz będzie to zależy od PEWNEJ OSOBY. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Bo Pinkie była, a czy teraz będzie to zależy od PEWNEJ OSOBY. Poczułem się nieswojo ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Poczułem się nieswojo ._. Nie mam pojęcia czemu D: UWAGA! Umm... dobra moje małe kucyki, jak to zawsze bywa przy startach serwera, jest parę kłopotów natury różnej. Start przesuwamy na 19.30, może wyrobimy się wcześniej, wszystko to wina modu Highlands który sprytnie ukrył się w paczce i spacyfikował nam cały serwer. Tak wiem, hejtujecie, uwierzcie mi ja też hejtuję tę sytuację. *hejtuje* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 UWAGA! Umm... dobra moje małe kucyki, jak to zawsze bywa przy startach serwera, jest parę kłopotów natury różnej. Start przesuwamy na 19.30, może wyrobimy się wcześniej, wszystko to wina modu Highlands który sprytnie ukrył się w paczce i spacyfikował nam cały serwer. Tak wiem, hejtujecie, uwierzcie mi ja też hejtuję tę sytuację. Ugh, półtorej godziny No trudno wytrzymam :\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Taki z Ciebie kolega? ;_; *foch* No kazałeś hejtować to hejtowałem ._. To chyba znaczy, że jestem dobrym kolegą jak robię to o co mnie prosisz ._.' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 *hejtuje* Nie ładnie tak hejtować osoby, która się stara zapewnić serwer. Twoje zachowanie jest wielce niestosowne, i zasługuje na karnego jeżyka, a nawet dwa. Hater gona hate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 A dacie link do nowej paczki czy jest tasama co przedtem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 To jaka w końcu będzie mapa? Bo jestem okropnie ciekawa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 hmm, skoro będzie mapa creative, to uniemożliwi się jakoś wynoszenie z niej przedmiotów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Also info z ostatniej chwili! Jednak woda na fancy nie będzie działać :c Wina Optifine. zawsze pony-eye-view można wyłączyć. Ja nie widzę różnicy bez tego prawdę mówiąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Ja nie widzę różnicy bez tego prawdę mówiąc. Ja niestety widzę. Zawsze gdy wchodzę na 1.6 to się dziwie co mam tak wysoko widok 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmierzch Iskierki Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 aktualizujemy mc ?pobieramy coś dodatkowego żeby móc grać albo coś podobnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 To jaka w końcu będzie mapa? Bo jestem okropnie ciekawa Tez jestem ciekawa. Czy dacie ta mapke z brohoofa czjakas zupelnie inna. Jakby ktos szukal moderatora albo budowniczego to Rainbow_Draw by sie idealnie nadawala. Pokazywala mi swoje budowle na kompie ktore zrobila w mc na singlu. Sa awesome /)^3^(\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 12, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2013 Mod Highlands byl czujny. Schowal sie w folderze "plugins" zamiast "mods"! ...a tak na serio, napotkalismy bardzo powazne bariery w postaci psa chcacego zrobic zdrowa kupke. Start bedzie AS SOON AS POSSIBLE. Prosimy o cierpliwosc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Ale bedzie wlaczony jeszcze dzis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 12, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2013 Ale bedzie wlaczony jeszcze dzis? Nie jestesmy w stanie znalezc odpowiedniego miejsca na mape - do zmiany jest wiec caly mod od biomow, a mnie strasznie bola oczy od calodziennej pracy i potrzebuje przerwy. Serwer bedzie odpalony jutro. Na sto procent. Godziny nie podaje - badzcie czujny. Bardzo przepraszam w imieniu calej Administracji za utrudnienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evexis Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Rozczarowany? D: Nie, rozczarowany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Oh well, przez ten czas, ktory mialam czekac zbudowalam sobie na singlu moj czadowy domek i powiem ze wyszedl mi zarabiscie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScarletShade Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Hejka tutaj osoba która rozwaliła serwer YAY. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 *hejtuje osobę, która rozwaliła serwer YAY* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Dajcie mapke z brohoofa, a jak nie to moge wam zbudować par rzeczy/budowli miedzi innymi domy glownych bohaterek, jakies ewentualnie sklepy itp. Jestem dobra w budowaniu, szczegulnie jeśli chodzi o serwery i budowle mające służyc spolecznoci. Kiedys robilam pixelarty ale mi sie znudzilo zatrudnienie mnie jako moderatora/ budowniczego bedzie dobrym pomyslem. Oczywiscie odpowiedz zostawiam do rąk/kopyt Administratorów. Polecam się na przyszłość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScarletShade Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Lubie hejty, hejtujcie mnie, tak bardzo tego chcę Dajcie mapke z brohoofa, a jak nie to moge wam zbudować par rzeczy/budowli miedzi innymi domy glownych bohaterek, jakies ewentualnie sklepy itp. Jestem dobra w budowaniu, szczegulnie jeśli chodzi o serwery i budowle mające służyc spolecznoci. Kiedys robilam pixelarty ale mi sie znudzilo zatrudnienie mnie jako moderatora/ budowniczego bedzie dobrym pomyslem. Oczywiscie odpowiedz zostawiam do rąk/kopyt Administratorów. Polecam się na przyszłość. jeżeli chcesz coś zudować to możesz, ale musisz mieć swoje itemki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts