Annabeth Wolfrose Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Witajcie jestem na forum od kilku miesięcy lecz dotąd się nie przywitałam.No więc dzień dobry nazywam się Emilia. Uwielbiam czytać książki, najbardziej Ricka Riordana i śpiewać. Słucham zespołu Linkin Park i Paramode. Z chęcią poznam na forum paru znajomych,więc mam nadzieje że przyjmiecie mnie z otwartymi ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Szczęść Bożę~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Kolejna z opóźnionym zapłonem... Witaj, baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Hej! Witaj na forum i baw się dobrze! Masz na początek i Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 no to witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Hay, hay, witaj na forum :3. Ja tez chcialbym zalozyc temat w przywitajcie sie, ale po roku nie wypada xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annabeth Wolfrose Napisano Sierpień 14, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2013 Dziękuje za miłe powitanie i za babeczke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Witaj. Jakie lubisz filmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Paramode. To to się nie pisze Paramore? Witaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annabeth Wolfrose Napisano Sierpień 14, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2013 Sory pisze na komórce musiałam się pomylić A co do filmów to lubie sience fiction naprzykład Wolverine i Pitch Black. Lubie też horrory bo nie zaszkodzi czasami troche dreszczyku emocji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Witaj:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Witaj. Ode mnie i . Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPokero Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Cześć Łap, ale się nie upij I jeszcze coś na przegryzkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annabeth Wolfrose Napisano Sierpień 14, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2013 Dzięki postaram się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się