Coosh Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 (edytowany) Gra ktoś z was może w Forged Alliance? Nie w drugą część supcoma, tylko w dodatek do pierwszej. I najlepiej przez FAF. Edytowano Sierpień 16, 2013 przez Coosh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCcrater11 Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Ja gram, nie idzie mi to najlepiej, ale liczą się intencje prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 Bardzo możliwe, że ja będę grał. Właśnie to sobie zassałem dzięki uprzejmości Sosny i udostępnieniu mi kluczy produktu. Muszę tylko obczaić tę grę. Właściwie to takie Total Annihilation na trochę lepszej grafice, ale mimo wszystko powinienem wiedzieć z czym się to je. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Swego czasu grałem w TA, ale SC u mnie nie pójdzie. Ta pierwsza mimo upływu lat jest świetna. Powstaje też coś nowego Planetary Annihilation. Gra o GIGANTYCZNEJ skali. Ale cena na Steamie jest porównywalna do jej ogromu. Poza tym to beta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCcrater11 Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Posiadam Planetary Anichilation i wszystko co mówisz jest prawdą, w TA też grałem i PA jest według mnie wierniejszym odwzorowaniem tej gry od SC, ale jednak to nadal beta, planety się zderzają i nie eksplodują , a AI dopiero od dwóch dni używa botów. Ale jestem zadowolony z zakupu, i liczę że w końcy zderzające się planety będą eksplodować . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 OOO kurcze odświerze troche temat bo mam SupCom'a FA i Planetary Annihiltaion i szukam kogoś z kim mógł bym pograć :D:D może ktoś chętny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts