Airlick Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 (edytowany) Ahem, ahem. Otóż mam kilka kluczy do oddania. Poniżej lista:- Sims 3 + jakieś DLC, sam nie wiem jakie (1 klucz)- Battlefield 3 (1 klucz)- Medal of Honor (wersja z 2010 roku) (2 klucze)- Dead Space 1 (2 klucze) i 3 (1 klucz)- Mirror's Edge (1 klucz)- Crysis 2 (2 klucze)- Burnout Paradise (1 klucz)Dla zainteresowanych - mam je z https://www.humblebundle.com/ , sam chciałem tylko Mirror's Edge i może Burnouta, reszta mi niepotrzebna, więc oddaję.Kto pierwszy, ten lepszy. Piszcie w temacie albo na PW co chcecie.P.S. Do odblokowania części z nich potrzebny jest Steam, a do reszty Origin. Powiem, co do którego przy wysyłaniu. Edytowano Sierpień 16, 2013 przez Airlick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 (edytowany) Ja był prosił Crysis 2 i Burnout Paradise Edit: Jednak bez Burnout'a Edytowano Sierpień 17, 2013 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 (edytowany) Jeśli można, chętnie bym przygarnął Sims 3 i Dead Space 1. Edytowano Sierpień 17, 2013 przez Mew Two Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Ja poproszę klucz do Crysis 2 i Dead Space 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Ja poproszę o dead space 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheRudno Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 crysis albo medal of honor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Ja poproszę klucz do Crysis 2 i Dead Space 3 Wiesz że to jest Dead Space 1 nie 3? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 (edytowany) jednak, nie, dziękuje Edytowano Sierpień 17, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Wiesz że to jest Dead Space 1 nie 3? Jest i trójka Dead Space 1 i 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Jest i trójka Dead Space 1 i 3 Nie zauważyłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 17, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2013 Ok, zostały mi:- Mirror's Edge razy 1- Burnout razy 1- Medal of Honor razy 1Kto pierwszy, ten lepszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 (edytowany) Poprosilbym mirrors edgea oraz MoH'a :3. Jesli tylko 1 gra to mirrors edgea :3 Edytowano Sierpień 17, 2013 przez BROnypony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Jeszcze poproszę jednak klucz do Burnout Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Jeszcze poproszę jednak klucz do BurnoutSłuszna decyzja. Spędziłem przy tym jakieś 100 godzin i nadal gram. Co prawda na konsoli jest więcej dodatków (brak Big Surf Island na PC to strzał w stopę), ale za darmo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 17, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2013 Ekm, no... poczułem się pominięty z tym Mirrors Edgem, no ale widzę, że jak nie napisze się ładnego "Proszę" to aluzje nie dochodzą. No cóż, ME i tak widnieje na mojej liście zakupów to może pudełkową wersję dojrzę gdzieś.Dżemie, misiaczku, "Mirror's Edge dobra gra" to w moim rozumieniu jest ocena, a nie zawoalowana prośba. Gdybyś napisał coś w rodzaju "pograłbym", to by do mnie dotarło. Posłałem klucz. Bronypony, wybacz, ale dostaniesz w takim wypadku tylko MoHa. I w ten sposób klucze wyczerpały się. Temat można usunąć, jeśli jakiś mod to przeczyta i poczuje się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheRudno Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Ok, zostały mi: - Mirror's Edge razy 1 - Burnout razy 1 - Medal of Honor razy 1 Kto pierwszy, ten lepszy. ja juz wczesniej na moh-a sie zgłosiłem :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 18, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2013 Sorry, dahhling, ale za posta w stylucrysis albo medal of honorTo ja mogę nie dać, ale sprzedać, i nie grę, ale kopa w rzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Skoro chciałeś tylko Mirror's Edge i Burnouta to wystarczyło kupić za dolara. Nie musiałeś dochodzić do Średniej ceny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Nie chciało mi się robić przelewu za 5 złotych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts