Ver Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) Powróciłem, kilka innych rzeczy też pewnie powróci Ale na początek klasyk ze stajni Polskiej Fanfikcji Niezbyt Poważnej Baśń o Królewnie Molestionie Enjoy! Edytowano Grudzień 7, 2023 przez Verard Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 O pomyśle wiedziałem i byłem nieco sceptycznie nastawiony. W kilku miejscach rytm się zgubił, (chędożenie zbyt polubił), czasem słów za wiele było, gdzieś tam rym tworzyłeś siłą, lecz ogólnie ta robota, nie nadaje się "do plota". Śmiech radosny wręcz wzbudzała, wszkaże sztuka to niemała, żeby tekst tak starej daty, w Equestriańskie ująć kraty. Dobra dosyć wierszowania - potknięć kilka było, ale ogólnie uśmiałem się srodze. Warto przeczytać, a później sięgnąć po oryginał. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Co do rymów, co nie pasują - sje poprawi! ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 (edytowany) Zaraz przeczytam, najpierw jednak muszę powiedzieć, że gdy tylko zobaczyłem tytuł pomyślałem dokładnie o tym wierszu, którego sponifikowałeś i muszę Ci przyznać, że postawiłeś sobie ciężkie zadanie... Za chwilkę wyedytuję post i powiem czy Ci się udało. Edit: Orginał lepszy, to przez te nagłe zmiany rytmu, których być nie powinno, ale to chyba jedyny mankament tej pracy. Po raz kolejny pokazałeś klasę, Verardzie. Brawo. Edytowano Sierpień 22, 2013 przez WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Nie powiem, śmiechłem. Dla mnie powiew świeżości, bo oryginał chyba mógłbym wyrecytować z pamięci. Szczególnie śmiechłem, gdy przeczytałem imię Liziplota. Genius. Dałem też tam kilka komentarzy, zrobisz z nimi, co chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorregaray Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Fajne, fajne.. pośmiałem się trochu : D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 8, 2018 Share Napisano Kwiecień 8, 2018 Brak dokumentu. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Grudzień 7, 2023 Share Napisano Grudzień 7, 2023 Wyciągnięty z archiwum na prośbę autora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Grudzień 7, 2023 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2023 (edytowany) I plik zaktualizowany. Wciąż nie jest doskonały. Edytowano Grudzień 7, 2023 przez Verard Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batponiak Napisano Grudzień 31, 2023 Share Napisano Grudzień 31, 2023 Jejku, szukałem tego kilka razy. Jak się cieszę że to jednak wróciło. A myślałem że tyle fanfików dobrych ginie bezpowrotnie. Dobrze, że choć jeden powstał z martwych. Kiedyś to czytałem i tak jak wtedy idzie się przy tym uśmiać. Całkiem niezłe, choć jest to humor opierający się praktycznie w całości na przekleństwach, to jednak mimo wszystko warto przeczytać, zwłaszcza że wykorzystany język jest na wysokim poziomie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano 31 minut temu Share Napisano 31 minut temu Archiwizuję temat. Powód: link do fanfika nie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts