KawaiiHipstaNekoLampa Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 *Małymi skoczkami jak na lampę przystało wyskakuje z pokoju i wraca wraz z dwoma kucami. Jednorożcem i pegazem, które niosły laptopa i rzutnik oraz wielką rolkę białego materiału. Za poleceniami podłączyli laptopa do rzutnika, a tego ustawili w stronę materiału tak, żeby widać było ekran. Lampa wystukała na YT odpowiednie hasło i włączyła filmik na pełny ekran.* http://www.youtube.com/watch?v=S7MCgS96mZE *Zaczęła śpiewać do mikrofonu wraz z karaoke, a jej 'pomocnicy' Porozdawali wszystkim mikrofony* Impreza karaoke ludziska i kuce oraz Lampy!-krzyknęła pegazica Yeah! Link to comment
Uczu Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 "KARAOOOOOOOOOOKE" biega w kółko Link to comment
Cipher 618 Posted August 23, 2013 Author Share Posted August 23, 2013 (edited) Nuty się Wam kończą? No wiecie co? Od czego jest ten cały YT o którym mówił Triste.Ktoś się pode mnie podszywa, ale muszę przyznać, że daje radę:http://www.youtube.com/watch?v=uU-aWyeoj6U I coś od Triste Aha, jeśli chcecie MOCNYCH babeczek weźcie tych od Pinkie. Pamiętacie, że pomyliła proch strzelniczy z cynamonem? Lepiej nie puszczać... tego. Sami wiecie... zadziałacie jak Spike, tyle że z drugiej strony. Edited August 23, 2013 by Triste Cordis Link to comment
LightningDust Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Karaoke Party !! "KARAOOOOOOOOOOKE" biega w kółko Piosenka dla ciebiee Link to comment
KawaiiHipstaNekoLampa Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 *Przerywa śpiewanie i patrzy na Triste* My tu karaoke'ujemy! http://www.youtube.com/watch?v=0UeeiUQbERk ! Mamy wersje karaoke śpiewać! Link to comment
Nishi Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Nuty się Wam kończą? No wiecie co? Od czego jest ten cały YT o którym mówił Triste.Spokojnie Vinyl, mi się nutki nie kończą, tylko wrzucam po troszeczku żeby na całą noc wystarczyło Link to comment
LightningDust Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Pomągę z muzyka jak na muzykanta przystało :salutuje: Link to comment
Arcybiskup z Canterbury Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Muzyka, powiadacie? Ależ proszę bardzo! http://www.youtube.com/watch?v=mFDl9A8u9Tc Und największy hit ever: Nie wiem jak Wy, ale ja Kulfona uwielbiam. I Monikę też. Link to comment
LightningDust Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Ja tu haruję a żadnej pochwały Link to comment
Uczu Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Ja tu haruję a żadnej pochwały "spokojnie ja Cię doceniam <3" Link to comment
Arcybiskup z Canterbury Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Ja tu haruję a żadnej pochwały OFICJALNIE CIĘ CHWALĘ, UŻYTKOWNICZKO! Link to comment
Nishi Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Ja tu haruję a żadnej pochwały Ja doceniam tę pracę, i jako pochwałę oddaję konsolę w twoje kopytka, podczas gdy ja udam się już na spoczynek ;3 Link to comment
LightningDust Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Yeah ja też was doceniam poniacze ! Ja doceniam tę pracę, i jako pochwałę oddaję konsolę w twoje kopytka, podczas gdy ja udam się już na spoczynek ;3 thx Link to comment
KawaiiHipstaNekoLampa Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Lampa pojawia się z powrotem z pełnymi torbami alkoholu* Można wnieść trochę cydru i kremowego piwa z naszej ukochanej ShoutBoxowej tawerny 'Pod zalanym orkiem' ? Nasz kochany karczmarz użyczył mi trochę po znajomości *Patrzy na wszystkich* No co? Piwo kremowe jest dla nieletnich, a cydr pije praktycznie każdy... Link to comment
LightningDust Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Lampa pojawia się z powrotem z pełnymi torbami alkoholu* Można wnieść trochę cydru i kremowego piwa z naszej ukochanej ShoutBoxowej tawerny 'Pod zalanym orkiem' ? Nasz kochany karczmarz użyczył mi trochę po znajomości *Patrzy na wszystkich* No co? Piwo kremowe jest dla nieletnich, a cydr pije praktycznie każdy... Potterka ? *_* Link to comment
Nishi Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Jeszcze ostatnia nutka ode mnie dzisiaj ;3 Zmykam kuce, bawcie się dobrze Link to comment
LightningDust Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Zapas piosenek bo ja już lecę, Buziaki i bruhuwy dla każdego paaaa na pa pa Link to comment
KawaiiHipstaNekoLampa Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Tak Potterka *popija kremowe piwo* Sama spadam wrócę jutro około południa (zapewne o tej wstane) Link to comment
Talar Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 (edited) *Przychodzi na imprezę* Gdzie są wszyscy? Minęło kilka godzin, i wszyscy już się zmyli z nudów. No cóż, poczekam na innych, przy okazji zjem obfite śniadanie składające się z chipsów, babeczek i coli. A to kawałek ode mnie: Edited August 24, 2013 by Talar Link to comment
Artiem Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Piosenki z pierwszej strony są lepiej niż EPICKIE! Link to comment
Guest Aspitia Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 (edited) wchodzi -Cześć wszystkim. Chętnie się przyłączę do imprezy mimo, że ja swoje wakacje kończę w przyszłym miesiącu.www.youtube.com/watch?v=KmL-J1IghZM jak wrzucić kawałek tak by wyświetlał jak u was?Zrób to w Trybie BB Code (mały przycisk w lewym górnym rogu, nad B, obok biało czerwonej "gumki". Dopiero wtedy wklej link z YT i wyślij post). Triste Edited August 24, 2013 by Triste Cordis Link to comment
Uczu Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 wbiła i szuka kucyków "gdzie są wszyscy? Mam więcej babeczek noooo" Link to comment
cinek012002 Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Przybyłem i mam ochotę na babeczkę Link to comment
Cipher 618 Posted August 24, 2013 Author Share Posted August 24, 2013 (edited) UWAGA! Nie wiem, czy ktoś próbował wybuchowych wypieków Pinkie, ale... cóż. Skutki są podobne do tych: http://www.youtube.com/watch?v=ofj-KSzcEpo Wracając do ubiegłej nocy. Oj widzę, że się działo... aż nam Ponieer paruje. Ciągle tylko nutki i nutki, ale to Wasz temat, Wasza impreza, a sprzęt jest mocny i wiele zniesie. Skoro wolicie muzykę utworzyłem kącik do rozmów. O tam - pokazuje paluchem (gdyby komuś przeszkadzała muzyka... są tacy?). Może ktoś zechce zagrać w warcaby, albo chińczyka. Trochę tam ciszej, bo pod moją nieobecność Vinyl podłączyła swoje głośniki pod mój sprzęt. A prosiłem, żeby tego nie robiła. Triste, Triste...Co to za impreza, gdy ściany nie drżą, a szyby są na swoim miejscu. Zbyt głośna moja droga Vinyl. Nie wiem jak kucyki, ale ludzie mają bębenki w uszach. Zbyt głośna muzyka mogła by je uszkodzić. Chcesz ogłuszyć gości? Jako DJka powinnaś o tym wiedzieć. Tak czy siak impreza trwa nadal. Co tam wybory drewnianego Słowika. I tak wygra E! Nej, albo Kaktus. U nas jest ciekawiej! Obiecałeś, że napiszesz o swoich wakacjach. I co to za "droga Vinyl? Jesteś opiekunem działu ledwie miesiąc a wyskakujesz z takimi tekstami? Poza tym jestem klaczą, ty człowiekiem " Vinyl... no wiesz co? No dobra. Były takie jak zawsze. Japońskie - "jakotakie". Kolega Sucharburger podrzucił mi ten dowcip. Nigdzie nie wyjechałem: nie utknąłem na Zakopiance, nie łaziłem po górach, nie smażyłem bębna na Ibizie, nie chodziłem w asyście antyterrorystów w Egipcie ani nie byłem na moich ukochanych mazurach. Mógłbym tam wracać co roku, ale byłem tylko dwa razy. Ech, te jeziora i widoki. Nie to co Podlasie (kiedyś ziemniaki, a teraz kukurydza, kukurydza "ewryłer" ) Jestem sercowcem więc siedziałem całymi dniami przed wentylatorem wiejącym na klatkę piersiową. Sercowcem? Nie wiedziałam. Jakie to urocze i romantyczne. A kogo darzysz, aż takim uczuciem? Chyba nie Vinyl? Tavi! Sercowcem = choruje na serce. Ej, mogę? Vinyl ma rację. Niewiele tego było, ale kilku rzeczy nie zapomnę. Kolejność losowa: -Premiery nowego utworu Dash Berlina - Fool for Life zagranego na żywo. Moje marzenie? Iść na jego występ i drzeć się na całe gardło: "If only fools, fools are satisfied. Take my sanity away!!!!" Od dziś to moje dość swobodnie zinterpretowane motto... "jeśli tylko głupcy mogą mogą być spełnieni odbierzcie mój zdrowy rozsądek" -Co jeszcze? A tak. Tego jak matula przy przypadkowej wizycie w sklepie RTV/AGD kupiła mini wieżę (dvd). Ot tak. -Ale najważniejsze przede mną! 31 sierpnia mój kumpel z dzieciństwa bierze ślub! Mają być wszyscy starzy znajomi. The Best Night Ever? Zobaczymy. A może w końcu poznam jakąś panią która też ma Triste Cirdis? Tak czy inaczej kumple na 89.5% dowiedzą się, że oglądam MLP. Z tej okazji toast! I specjalnie dla niego, Twojego kumpla rzecz jasna: Rudy się żeni! -Pierwsze urodziny mojego chrześniaka - ok, to dopiero 18 września, ale całe to szaleństwo z kartkami, prezentami zaczęło się w tym tygodniu. Nie wiedziałem ile frajdy może sprawić łażenie po Smyku i szukanie nie tyle BB co tak wielkiego misia jak to tylko możliwe (bez względu na koszt wysyłki do USA) Ale wracając do imprezy - Vinyl ścisz bo fundamenty rozwalisz! A na pobudkę, coś łagodnego żeby Wam głów nie rozsadziło. Ale żeby nie było zbyt nudnoI żeby nikt nie narzekał, że tylko elektronika. Octavia - coś dla Ciebie (szyderczy uśmiech)Ha, ha, ha... Edited August 24, 2013 by Triste Cordis Link to comment
Recommended Posts