Sajback Gray Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Zabawa jest stosunkowa prosta. Polega na podarowaniu poprzedniemu użytkownikowi prezent który twoim zdaniem ucieszyłby go najbardziej! Można podarować wszystko co się chce!(Pomijając rzeczy niestosowne) W zabawie nie trzeba koniecznie ograniczać się do rzeczy materialnych. Życzę miłej zabawy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Gratuluje! Własnie w twoim ekwipunku znalazł się kalejdoskop z MCDonalda! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Daje Ci moją miłość kolację z Księżniczką Obamą,Luną i Celestią,gratuluje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Gratuluje! Właśnie stałaś się posiadaczką wspaniałego Instrumentu Edwarda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Wręczam Ci wspaniałe wakację ze mną na Haiti,bravo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) A ja wam powiem, ze w tej zabawie chodzi o dodawanie zdjęć prezentów, tak było na innych forach. Poducha z NLR. Edytowano Sierpień 28, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) Ale ja dałam wcześniej zdjęcie Gratuluje! Właśnie stałaś się posiadaczką tego wspaniałego linku! http://z0r.de/14 Edytowano Sierpień 28, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Dostajesz oto słonecznie rózofą gitarę,gratuluje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Dostajesz trollującą Trolestię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Dostajesz GeyKeyboard z śpiewającą Trollestią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) Kochani! Przesyłam wam to przecudne nakrycie głowy byście o mnie nie zapomnieli! Z wyrazami szacunku Księżniczka Celestia Edytowano Sierpień 28, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Przesyłam Ci moją ukochaną paczkę SuFina w "pigułce",dobrze się nim opiekuj i nie pierz w perwolu,pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) Dostajesz pudełka. Z ludźmi. Edytowano Sierpień 28, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 //W jednym jest murzyn! Dostajesz bluzkę której ja pragnę,proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) Dostajesz... Ta daaam! 'murica! >: D Edytowano Sierpień 28, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Gratuluje! Dostajesz tą czadową poduszkę! Niech dobrze ci służy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Phi,ja już mam `Muricę,właśnie mi przeszukuje lodówkę Dostajesz oto tego Chińczyka,niech Ci buty robi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) Rzucę mu ryż! Niech walczy Gratuluje ! Otrzymałaś ten wspaniały pendrive! Niech ci służy! Edytowano Sierpień 28, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) Dostajesz Noah która zaraz potnie ci kości i zrobi okulary. Edytowano Sierpień 28, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Dostajesz tego oto pieska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Idealnie otrzymujesz ten oto niezwykły kamień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Dostajesz Inżyniera z pluszakiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Jako, że ładnie rysujesz to masz ten przyrząd Niech ci służy^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Jako ze jesteś liskiem dostajesz ode mnie kitzune. >: D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Gratuluje! Właśnie stałaś się posiadaczem tego wspaniałego nożyka do chleba wersja hard! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się