Kijori PL Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 (edytowany) Siła dwóch to opowiadanie o dwóch przyjacielach, którzy dotarli do nie oczekiwanego miejsca. Dla jednego to spełnienie marzenia, a dla drugiego kara. Czy zaakceptują wszystko co tam się znajduję, czy może odrzucą to? Prolog Edytowano Maj 13, 2015 przez Dolar84 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Dodaj tagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 (edytowany) Jeszcze tego nie skończyłem czytać, a już mam jedną, drobną poradę. Idź do biblioteki i wypożycz słownik/podręcznik do j. polskiego, bo błędów nawaliłeś tyle, że ło Jezus Maria. Edit: Chrzanić to, nie czytam dalej. Niech ktoś inny się z tym męczy. Edytowano Wrzesień 1, 2013 przez Gandzia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 (edytowany) Zero odnowy od poprzedniego razu,wciąż te same błędy(może naprawdę wypadałoby powiedzieć ,,heil" słownikowi?) Edytowano Wrzesień 1, 2013 przez Saper9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 ^ Powiedział ten, co "naprawdę" napisał oddzielnie ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 ^ Powiedział ten, co "naprawdę" napisał oddzielnie ;p Przez tydzień mnie na klawie nie było,to mi się źle piszę i nie wszystko mogę wyłapać,ale dzięki za info,bo bym świecił jak chrząstka w salcesonie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haryozborn Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 ale mi to konstruktywna krytyka... to czysty bezmyślny hejt. Napiszcie poprostu co nie gra co się nie podoba a co wam przypadło do gustu... trochę wyrozumiałości skoro to był jego pierwszy fik a nie każdy ma talent pisarki. Czasem trzeba się wyrobić i nabrać doświadczenia. A nie pusta krytyka . Pozdrawiam. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Powtórzenie. Lolz A my jak zwykle siedzieli w gimbazie Brak odstępu Wszędzie te braki, a powinny być: - Jacek, kopnij downa w kostkę - krzyknął jakiś randomowy człowiek. Nie chce mi się więcej wymieniać, jest ich tam jeszcze, popraw te najbardziej widoczne błędy, albo zatrudnij jakiegoś korektora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 ale mi to konstruktywna krytyka... to czysty bezmyślny hejt. Napiszcie poprostu co nie gra co się nie podoba a co wam przypadło do gustu. Napisałem,zero poprawy od poprzedniej wersji i to właśnie nie gra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Marzec 28, 2017 Share Napisano Marzec 28, 2017 Archiwizuje. Brak dokumentu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts