Kijori PL Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 (edited) Siła dwóch to opowiadanie o dwóch przyjacielach, którzy dotarli do nie oczekiwanego miejsca. Dla jednego to spełnienie marzenia, a dla drugiego kara. Czy zaakceptują wszystko co tam się znajduję, czy może odrzucą to? Prolog Edited May 13, 2015 by Dolar84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Dodaj tagi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandzia Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 (edited) Jeszcze tego nie skończyłem czytać, a już mam jedną, drobną poradę. Idź do biblioteki i wypożycz słownik/podręcznik do j. polskiego, bo błędów nawaliłeś tyle, że ło Jezus Maria. Edit: Chrzanić to, nie czytam dalej. Niech ktoś inny się z tym męczy. Edited September 1, 2013 by Gandzia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saper9 Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 (edited) Zero odnowy od poprzedniego razu,wciąż te same błędy(może naprawdę wypadałoby powiedzieć ,,heil" słownikowi?) Edited September 1, 2013 by Saper9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Applejuice Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 ^ Powiedział ten, co "naprawdę" napisał oddzielnie ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saper9 Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 ^ Powiedział ten, co "naprawdę" napisał oddzielnie ;p Przez tydzień mnie na klawie nie było,to mi się źle piszę i nie wszystko mogę wyłapać,ale dzięki za info,bo bym świecił jak chrząstka w salcesonie Link to comment Share on other sites More sharing options...
haryozborn Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 ale mi to konstruktywna krytyka... to czysty bezmyślny hejt. Napiszcie poprostu co nie gra co się nie podoba a co wam przypadło do gustu... trochę wyrozumiałości skoro to był jego pierwszy fik a nie każdy ma talent pisarki. Czasem trzeba się wyrobić i nabrać doświadczenia. A nie pusta krytyka . Pozdrawiam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruczek Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Powtórzenie. Lolz A my jak zwykle siedzieli w gimbazie Brak odstępu Wszędzie te braki, a powinny być: - Jacek, kopnij downa w kostkę - krzyknął jakiś randomowy człowiek. Nie chce mi się więcej wymieniać, jest ich tam jeszcze, popraw te najbardziej widoczne błędy, albo zatrudnij jakiegoś korektora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saper9 Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 ale mi to konstruktywna krytyka... to czysty bezmyślny hejt. Napiszcie poprostu co nie gra co się nie podoba a co wam przypadło do gustu. Napisałem,zero poprawy od poprzedniej wersji i to właśnie nie gra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolar84 Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Archiwizuje. Brak dokumentu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts