Kuracyja Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 (edytowany) Mam nieoficjalną informację co do mojej obecności na meecie - z przyczyn rodzinnych (wyjazd na Lubelszczyznę) nie będzie mnie w Piotrkowie, no chyba że "górna instancja" się dogada. Edytowano Październik 8, 2013 przez kuracyja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 Pan organizator główny, który zrobił tyle, że wymyślił projekt z plakietkami, informował ludzi i ogarnął blindbagi. Ja dałem inicjatywę, założyłem temat, pisałem do ludzi, uaktualniałem dane, ustalałem datę i godzinę oraz zaproponował wyjście w teren i zorganizował "kółka zapoznawcze"... To smutne, że zostałem zepchnięty na drugi plan, ale skoro główny organizator tak bardzo okazuje swoją funkcję, to na następnym meet'cie zjawię się wyłącznie jako gość... Dopowiadając do tego wyżej, to zakończenie pewnie będzie w godzinach 20/21, gdyż niektórzy wracają dalej i po doświadczeniach z wcześniejszego spotkania ustalam te godziny. Oczywiście jak mus to mus i niektórzy zapewne wracają jeszcze wcześniej. Wyjście do jakiegoś lokalu możliwe, aczkolwiek naszą bazą wypadową będzie KFC w Focusie. Z wyrazami szacunku, człowiek od brudnej roboty - Zmara. EDIT pierwszego posta! Ojj, Adrianie, przecież wiesz, że nie chciałem nikogo skrzywdzić. Nie widziałeś '' *blahahaha*,,? Powinieneś wiedzieć, że to nie było na serio. Jeśli Cię skrzywdziłem to wiedz, że nieświadomie. A wracając do tematu to mój pobyt na meecie stoi pod znakiem zapytania. Pod wielkim znakiem zapytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Październik 8, 2013 Autor Share Napisano Październik 8, 2013 BRO, spokojnie. Oddychaj. Ty masz być na tym meet'cie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 Wiem, ale rodzice... Ciocia im powiedziała, że mają być w sobotę na grillu bo ładna pogoda, a to, że mówiłem im od miesiąca aby nic nie planowali to już takie ważne nie jest. Właśnie jestem podczas awantury, trzymajcie kciuki :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Październik 8, 2013 Autor Share Napisano Październik 8, 2013 Tak jest! Ku chwale forum! I ten, grill nie powinien być wieczorem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 Co tak jest i ku chwale? Ten grill jest od 12 prawdopodobnie ale chyba i tak będą mieli problemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 Koniec końców i tak będziesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 Nie wiem, mówię nie wiem. Ale i tak masz zabrać 3DS'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 Wezmę jak do piątku zdecydujesz się przyjść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 :_: Jest szansa :_: A, i plakietki nie będzie :c. Na następnym będą. I jeszcze może będą kubki i plakaty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 Ścisnąłeś za mnie, ściskam za Ciebie Bro :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Prawdopodobnie będę na meecie ^^. A, i chyba jutro Zmara lub ja napiszę na jaki film będziemy szli. Oczywiście jeśli nie będzie pasować to zmienimy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Ostateczne stanowisko: prawdopodobnie, wracając z Oświęcimia, zostanę "wyrzucony" w Piotrkowie jutro wieczorem. Potwierdzenie obecności nadeślę Zmarze bądź BROnyponiemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Październik 10, 2013 Autor Share Napisano Październik 10, 2013 Spoko loko. Numery są podane, pamiętać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Jutro meet ;-; W smyku są blindbagi 7 wave'a więc Jeden jest bodajże za 13 zł, trochę się przepłaci, no ale cóż. Ewentualnie gdy będziemy szli do parku to wbijemy do reala, tam jest dużo kucykowych gadżetów i prawdopodobnie są one tańsze ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrys Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Siemka O minimeetcie dowiedziałem się trzy dni temu ale i tak brony z Kamieńska przyjadą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 A co z filmem? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Październik 11, 2013 Autor Share Napisano Październik 11, 2013 Film wybierzemy jutro, już w Focusie :3 Zapraszamy ekipę z Kamieńska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Siemka O minimeetcie dowiedziałem się trzy dni temu ale i tak brony z Kamieńska przyjadą. Będziemy czekać :3 Co do filmu to polecam Chce się żyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Informuję, że jestem już w Focusie i nie mam co ze sobą zrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Październik 12, 2013 Autor Share Napisano Październik 12, 2013 Rajskie jadło, czekamy na przeciwko, koło KFC.Zegarek kieszonkowy na stoliku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 A ja siedzę w domu i czekam na tatę :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Plusy: + składanie ofiary i przywoływanie bronies + Stefan nie umie zabijać ani pałeczkami ani wzrokiem + dręczenie Stefana i Zmary + wasze miny gdy cheatowałam w życie + Shake challenge + Reksio is best poni + Sasha Grey i cała reszta rzeczy, których nie wymieniłam Minusy: - ździerstwo w Smyku I tak swoją drogą to musimy zrobić jakąś konferencję czy coś bo tak i bo chcę narysować tą naszą OCete, ale nie chce zrobić całego konceptu sama Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Właśnie przyszedłem z meeta ;-;. Nogi bolą bardzo, ale to drobnostka. Gdy ty Agletko i Imeshu nas opuściliście to nic nie straciliście. Tylko pisanie listów do Celestii i palenie ich . Nie umiem opisywać czegokolwiek a tym bardziej meetów, więc powiem tylko, że ten kto nie był niech żałuje :33 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Weźcie, ja bez was nie wytrzymam miesiąca, a dwóch to już w ogóle ; ; AGLEĆ CHCIEĆ KOLEJNEGO MEETA TERAZ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się