BaniPunz Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Za miesiąc prawdopodobnie będzie następny ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 "O boże Łan Dajrekszyn - weźcie ich spalcie! Bibera też! Najlepiej wszystko spalcie!" losowy cytat (w stronę drugiej pewnej grupki ). Powiem szczerze - było zacnie . Poznałem nowych za bistych ludzi, świetnie się bawiłem - czyli najważniejsze! Minibójka ze Sztefanem zaliczona, Applejack (która okazała się być Apple Fritter) zakupiona, mini bójka ze Sztefanem zaliczona, Sasza Grej , zapomniałem tylko spojrzeć na miny ochroniarzy w Smyku . Lada chwila podzielę się zdjęciami. A teraz uwaga: milkshake challenge : Z niecierpliwością czekam na III minimeet! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Za Szaszę Grej zabiję No, czekam na zdjęcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dahlia Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Nie milkshake challenge tylko milkshake race! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Mniejsza, jedno i to samo Czemu Cię nie było? :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 (edytowany) Lada chwila podzielę się zdjęciami. A teraz uwaga: milkshake challenge : Mógł mi ktoś powiedzieć, że mam nieogarniętą fryzurę i krzywy ryj I cholernie mi głos zmieniło Applejack (która okazała się być Apple Fritter) Mojego Pinkacza, który się okazał być Cherry Fizzy i tak nikt nie pobije Edytowano Październik 12, 2013 przez Aglet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Nie milkshake challenge tylko milkshake race! Oj tam, oj tam . Dahlio, czemu Cię nie było? Fillies and gentlecolts - zdjęcia! http://www54.zippyshare.com/v/87521914/file.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dahlia Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Nie będę zmyślać... po prostu zbyt się leniłam, żeby z domu wyjść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Fillies and gentlecolts - zdjęcia! http://www54.zippysh...21914/file.html ... fotografowanie mojego tyłka zawsze spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Październik 12, 2013 Autor Share Napisano Październik 12, 2013 Zdjęcia można też wrzucić do topic'a ze zdjęciami :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Październik 18, 2013 Autor Share Napisano Październik 18, 2013 Tydzień minął, więc mogę obiektywnie wyrazić wrażenia po meet'cie.... AWESOME! Podobało mi się. Stefan, jak to Stefan, był Stefanem; Aglet vs Zmara (wygrałem ); Reksio; kanapa i dzieci w niej zamknięte (kiedyś je uwolnimy); pięciogwiazdkowy hotel aka hotel z darmowym wyżywieniem; park; kalambury (Oh... Sasha!); schake challenge (race, watever ); automaty (wygrałem z BRO w cymbergeja); koncept OC...; masło orzechowe; huśtawki na placu zabaw; listy do Celly; picie sosu (Stefan of course); kostka rubika w 11 sekund... I wiele więcej! Kolejna sprawa, bo streszczenia wystarczy. Pierwszy meet nadal pozostanie meet'em lepszym, przepraszam Was. Był pierwszy, bardziej randomowy i średnia wieku była wyższa. Nie, nie mam nic do młodszych, sam jestem młody. Tylko za mało śmiałości było w ludziach, co nie znaczy, że Was nie uwielbiam. Wniosek? Na "III Piotrkowski Minimeet" postaram się sprowadzić wszystkich, którzy byli na I i II, oraz zaproszę nowe osoby. Mam nadzieję, że uda nam się rozrosnąć i awansujemy z minimeet'ów, na pełnoprawne, większe MEET'Y! Dziękuję Wam za kolejny z najlepszych dni w życiu :3 Dziękuję, przepraszam, pozdrawiam i życzę Miłego Dnia! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Aglet vs Zmara (wygrałem );Nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dahlia Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 (edytowany) http://imageshack.us/a/img40/2212/626b.png Wrzucam propozycję Piotrkowskiego OC (biała) oraz maskotki meetów (czarna). Co myślicie? Edytowano Grudzień 7, 2013 przez Black Dahlia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się