BiP Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Do 12 (w dzień) czekamy na odpowiedzi, aby wiedzieć czy komuś pasuje, czy nie. Link do komentarza
Perteks Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Ja niestety nie będę. Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Perteks, a 19 też nope? Link do komentarza
Perteks Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Dopiero o 17 mam wpis z praktyk, a także co druga ważna rzecz nie stać mnie aktualnie takie życie pasożyta Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Yes zatem na 18 widzimy się w Plazie, przy kinie najlepiej. Link do komentarza
Eter Napisano Wrzesień 12, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Potwierdzam swoją obecność . Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Ja również, ale będę dzisiaj WYJĄTKOWO małomówny... Link do komentarza
Eter Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Jest propozycja Lunańskie kuce! 27.09.2013r w multikinie jest nocka Reżyserskiej edycji Władcy Pierścieni! (wszystkie części po kolei) Co prawda akurat ten weekend mam pracujący ale jeżeli będziecie chętni to zgwałcę szefa o wolne; piszecie się? Link do komentarza
Mon Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Jeśli serio ma to trwać 12h, to zanudzę się na śmierć, nie lubię władcy pierścieni na tyle by oglądać to poraz kolejny, do tego wszystko naraz. Link do komentarza
Eter Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Gdyby jeszcze do tego dodali Hobbita to byłbym spełniony... mógłbym umrzeć w tym kinie po seansie Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 (edytowany) A powiedz jeszcze za ile i w jakich godzinach, bo 28, jadę do Niemiec, więc muszę wiedzieć dokładnie godziny od, do i cena... I ja coś dam. To na środku to ja, po bokach "moja" ekipa. Btw, może któryś z nas zabierze jakiś aparacik i porobimy sobie foty np w Poznań Plaza? Jako "nasza" ekipa? Edytowano Wrzesień 15, 2013 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza
Eter Napisano Wrzesień 16, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2013 A powiedz jeszcze za ile i w jakich godzinach, bo 28, jadę do Niemiec, więc muszę wiedzieć dokładnie godziny od, do i cena... Opuszczasz nas? Cena to 29zł ( normalny ), a godziny to chyba 21/22 do rana. Btw, może któryś z nas zabierze jakiś aparacik i porobimy sobie foty np w Poznań Plaza? Jako "nasza" ekipa? Dobry pomysł, poza tym można by się częściej spotykać ( nie koniecznie w kinie to trochę kosztuję ) aby pogadać itp. Link do komentarza
Mon Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 29 za 12 h to dobra cena, ale nie, to nie dla mnie, tym bardziej, że już to oglądałem. Ja jestem za tym, by spotkać się gdzieś indziej, jakieś propozycje? Link do komentarza
Eter Napisano Wrzesień 16, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Ja jestem za tym, by spotkać się gdzieś indziej, jakieś propozycje? Mam pewien pomysł... nie wiem czy wypali oraz kiedy można by to zrealizować ale... bylibyście zainteresowani aby zobaczyć z bliska ( lub od środka - tego nie obiecuję ) Shermana Firefly, ISU122, IS2 itp? Miałem kiedyś znajomego który pomagał przy renowacji tych potworów, może jeszcze się tym zajmuje i zrobi nam małą wycieczkę . Link do komentarza
Mon Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Mnie te tematy w sumie niezbyt interesują, ale czemu nie? Ja się piszę. Link do komentarza
Perteks Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Zawsze można iść pić piwo w bunkrze Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 (edytowany) Opuszczasz nas? Cena to 29zł ( normalny ), a godziny to chyba 21/22 do rana. Nie nie opuszczam, jadę na jeden dzień z wycieczką i rodziną. Co do ceny, to praktycznie darmówka jest, lecz iść na ten sam film może być nudnawe i to jeszcze na tyle czasu. Gdyby to było w 3D, to TAK! Lecz iść po raz drugi w jednym miesiącu do kina, kasa poleci jak woda i też jestem za wyjściem gdzieś na miasto... Mam pewien pomysł... nie wiem czy wypali oraz kiedy można by to zrealizować ale... bylibyście zainteresowani aby zobaczyć z bliska ( lub od środka - tego nie obiecuję ) Shermana Firefly, ISU122, IS2 itp? Miałem kiedyś znajomego który pomagał przy renowacji tych potworów, może jeszcze się tym zajmuje i zrobi nam małą wycieczkę . Jestem jak najbardziej ZAINTERESOWANY interesują mnie pojazdy wojskowe, gdzie to jest na Cytadeli? Edytowano Wrzesień 16, 2013 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza
Perteks Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 No a gdzie na cytadeli są takie rzeczy, tylko przecież w jednym miejscu ;p Dorzucając do tego, na przeciwko jest ciągle otwarty bunkier z możliwością zejścia w dół (co prawda zalane na pół metra ale zawsze przejść się tam można, btw dobre miejsce do prowadzenia mhrocznej sesji rpg ;p) Link do komentarza
Eter Napisano Wrzesień 17, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2013 (edytowany) Jestem jak najbardziej ZAINTERESOWANY interesują mnie pojazdy wojskowe, gdzie to jest na Cytadeli? Nie, to o czym mówię znajduje się w Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych na golęcinie. Jest tam muzeum jednostek pancernych, to muzeum jest otwierane dla zwiedzających normalnie 2 - 3 razy w roku a nam może uda się tam wejść . Znajomy mi odpowiedział; od kilku miesięcy już się tym nie zajmuje z powodów osobistych ale podał mi namiary gdzie mam z tym uderzyć tak więc... Edytowano Wrzesień 17, 2013 przez Eternal Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 No to czemu nie? Ja jestem na tak, o ile będę miał wolne w ten dzień xD Link do komentarza
Eter Napisano Wrzesień 17, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2013 No to czemu nie? Ja jestem na tak, o ile będę miał wolne w ten dzień xD Tutaj właśnie pojawia się problem, bo to nie my ustalimy termin a ani nam podadzą i musimy się dostosować niestety. Link do komentarza
Eter Napisano Wrzesień 19, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Poznanioki... Kiedy robimy jakiś następny meet? Ja mam wolny weekend ( przy czym bardziej wolną mam niedzielę ) oraz następny czwartek. Proponuję spotkać się gdzieś aby pogadać ( Kino itp fajna sprawa ale po kupnie nowego PC z kasą u mnie krucho ), jakieś propozycje? Link do komentarza
Mon Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Ja mogę kiedykolwiek. Ale propozycji żadnych konkretnych nie mam :c Zawsze można po prostu się spotkać u kogoś w domu. Do siebie zapraszam, ale z dojazdem mógłby być problem. Link do komentarza
Recommended Posts