Maisha Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 (edytowany) Robię nowy temat, gdyż w poprzednim są stare rysunki, i w większości nie-kucykowe. Teraz będzie na odwrót. Zadko kiedy będę dodawała coś nie-kucykowego. A z resztą już wszyscy zapomnieli o nim. Tak więc, te rysunku sa najświezsze, bo narysowałam je wszystkie dzisiaj w szkole...(nauczyciele mają mnie gdzieś, mogę siedzieć całą lekcję w czapce lub w kapturze. Bycie grzecznym jednak się opłaca. ) Day Hawk i Molestyna (inspirowana artykułem w gazecie pt.,, Szatan przyjechał na kucyku pony!") Dlatego ostrzegam, skonsultuj się z bronym lub pegasis, gdyż oglądanie kucyków zagraża twojemu życiu lub zdrowiu. Ponyfikacja Szpiega i Grubego. Przekonałam się jakie kucyki są plastyczne pod względem anatomii. Mozna z nimi robić co się żywnie podoba. Snajper. Miałam problemy z jego pyszczkiem, chciałam żeby choć trochę wyglądał jak jego ludzki odmiennik. Scout i Demoman. Nie chciało mi się już rozdzielać. Medyk. Strasznie mi się tu podoba. Moze to przez ten rapeface uśmiech. I normalna wersja Medyka. Strona tytułowa do biologii. Akurat ten został już wcześniej narysowany. I jeszcze taka scenka ze Spajem i Grubym. Teraz powrócę do trochę starszych skeczów. Dość długi skecz dump, więc daje link: http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2013/231/d/5/holiday_sketch_dump_by_emily13s-d6iac6p.png I skeczusie z poprzedniego roku szkolnego. Opinie zostawię wam. Krytykę toleruję, wredotę już nie. Edytowano Wrzesień 4, 2013 przez Maisha 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 (edytowany) Te rysunki są extra! Bardzo podoba mi się styl w jakim rysujesz kuce, (po prostu rysujesz zarąbiście) - CZEKAM NA WIĘCEJ Edytowano Wrzesień 4, 2013 przez arameje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Misha świetne te kucyki, masz swój styl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 (edytowany) Mogę napisać o tym że masz fajny styl rysowania, takiego jeszcze nie widziałem, ale to już napisali moi poprzednicy Ale diagnozę wystawie: Za dużo TF Najbardziej podoba mi się ostatni. Edytowano Wrzesień 4, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Powiem tak. Jak się uczyłaś rysować? Czytałaś jakieś poradniki albo cóś =w= Pytam, bo sam próbuję się nauczyć z dość akim nie takim skutkiem -w- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Arameje@ Podziękował. Anathiela@ - Styl mam taki a nie inny bo lubię u innych stworów przy rysowaniu używać ostrych, czasami kanciastych kresek. Kucyki rysuje odkąd zaczęłam oglądać ten serial, na początku próbowałam rysować tak jak jest w serialu, niestety miało to masakryczne wyniki, dlatego zaczęłam rysować kucyki z kanciastymi pycholami. WilkU@ - Nic na to nie poradzisz. Fazę mam na to od niedawna, co powoduje ze długo to jeszcze potrwa. Kitsun@ - Mimo tego ze mam rodziców-artystów to uczyłam się na własną rękę. Bez żadnych poradników, itd. Moim sposobem było obserwowanie innych, a potem pójście własną ścieżką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Ten 'kanciasty' styl rysowania bardzo Ci się chwali! Bardzo mi się podoba! Prace są ciekawe, dynamiczne i oryginalne! Nie mogę się doczekać więcej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Wow, nie sądziłam ze osoba o większych umiejętnościach zaszczyci swoją odpowiedzią. Dynamiczne... Właśnie o to mi najbardziej chodzi. Widziałam już artystów którzy wiecznie rysują w tej samej pozie i z tą samą miną, wszystko co było tak narysowane było takie... martwe. Dlatego chciałam tchnąć trochę życia w to co rysuję. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Spaj nie ma ogona. Majszu, kocham twój styl. Ucz mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 (edytowany) Nie ma bo żaden nie pasował. A zresztą, bardziej pasuje do jego męskiej łysiny. Nie martw się, wkrótce zrobię serię tutoriali na YT. Edytowano Wrzesień 4, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 5, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Kilka starszych: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 (edytowany) Co innego mogę napisać niż: - NAUCZ MNIE TAK RYSOWAĆ Edytowano Wrzesień 5, 2013 przez arameje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Super wyszedł ten ostatni kucynek na tym plakacie. Weź się za kredki, bo widze ,że warto! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 7, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Akurat z kredkami to mam problem... Mam tylko takie amatorskie a takie bardziej profesjonalne to mamy i nie pozwala mi ich używać. :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Może tobie też kupi? Bywają kredki lepszej jakości które nie są aż tak super drogie. Ja mam kredki firmy Faber-Castell, bardzo je lubię ,raczej nie były zbyt drogie bo mam je z prezentu z klasowych mikołajek . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 12, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2013 No niby tak, ale do sklepu artystycznego mam strasznie daleko, a rowerem nie mogę sama po mieście jeździć. Niestety. :C To teraz wstawię jeden rysunek a dzisiaj po szkole dodam jeszcze inne z kucami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxy Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Muszę powiedzieć że masz po prostu genialny styl Strasznie mi się podoba, ładnie stylizujesz postaci i ujmujesz ich emocje :"> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 14, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Oh, bardzo dziękuje. Czasami jak przeglądam moje stare rysunki to się do nich nie przyznaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxy Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Sądzę że każdy tak ma :"D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 14, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2013 (edytowany) Narysowane parę dni temu. Za duzo TF2. Edytowano Wrzesień 14, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Jakie ładne ;_; Kolejna osoba która expi mój brak wiary we własne umiejętności,fine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 14, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2013 (edytowany) Oj nie przesadzaj... Ty umiesz robić fajne żelkowate świecące włosy. I cuś co jeszcze znalazłam. Zrób rachunek sumienia i powiedz co jest ładniejsze. Z serii ,,Learn English with minecraft". I dunno. LOL 1% zawartości mojego mózgu. I moje dwie najważniejsze OC. Edytowano Wrzesień 19, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 25, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2013 <---------EPIC FAIL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Powiem tak, chciałbym rysować tak ładnie jak ty. Jednakże nie wiem czy kiedykolwiek osiągnę podobny poziom. Dystans, który mam do pokonania jest jaki pomiędzy ziemią(ja), a kosmosem (ty). Dlatego będę się bardzo starał by choć troszkę zmniejszyć ten dystans, lecz nie wiem czy mi się to uda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 26, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Dziękuje. :3 Może na najbliższe ferie zrobię tutorial i wrzucę na YT. A to dzisiejsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts