Marcinek Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Witam! Chciałbym wam zaprezentować grę pod tytułem: Need For Speed: World Każdy ją pewnie zna ale nie do końca wie, o co w tej grze chodzi. Zalogujcie się, pobierzcie, włączcie i zobaczcie. W tej grze jest masa samochodów, starych jak i nowych Macie duży wybór samochodów, części tuningowych- optycznych jak i podwyższających osiągi. Spora mapa z trasami: Power Up`y: I wiele, wiele innych. Zapraszam na serwer Apex EU Jak by ktoś chciał coś wiedzieć to jestem przeważnie na serwerze Chicane EU czy jakoś tak. Za niedługo przechodzę na Apex`a. Powiem że sporo polaków gra w tego Need for Speeda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Ta gra to syf! pay for win, kupa auto za boosty np maclarena f1 i juz masz nalepsze auto w grze. Peło cheaterów typu autofinish i speedhack. Twórcy wolą banować ludzi którzy np. wykorzystali bug gry do zdobycia kasy lub aut niż cheaterów. Zawiodłem się na tej grze i nie wiem czy do niej wrócę 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 To, to jeszcze żyje? Swego czasu zainstalowałem, zagrałem, wyrzuciłem. Nuda, błędy, słaby i odrzucający do Księżyca model jazdy. Może teraz jest inaczej, ale teraz mam dwie Forzy oraz Burnouta Paradise dzięki któremu mogę się wyszaleć i to mi wystarczy. Miałem kilka podejść do tego "dzieła" i za każdym razem odbijałem się znudzony. Może gdy dać jej większą szansę, zgłębić meandry ... ale nie chcę grać na siłę. Brakuje jej tej magicznej iskierki. Gram w wyścigi aby walczyć z maszyną, która "żyje swoim własnym życiem", a nie ziewać przy ekranie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 (edytowany) Kiedyś grałem, może z miesiąc. Ogólnie gra się fajnie, ale ta gra wbrew pozorom nie jest darmowa, za darmo to możesz zagrać sobie w '' wersje demo''. W którym masz tylko 10 aut i nie można ich za bardzo tuningować. Reszta jest za SB. Wolał bym już raz zapłacić te 60-80 zł i mieć całą grę. Tu za 60-80 zł możesz mieć może z 5-6 aut (bez tuningu) Edytowano Wrzesień 11, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Grałem w tą grę, i jak widzę, nie warto wracać do niej. Grałem w nią bodajże w 2011, a może jeszcze 2010(?) roku, gdy była beta. Dla mnie wtedy zrobiła spore wrażenie, ale skończyłem grę na 21 lvl. Teraz na hacku na diamenty można spokojnie w moment wbić 50 lvl bez problemu. Nie, dziękuję, ta gra powinna być martwa w mojej opinii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Wrzesień 11, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2013 (edytowany) Tak, to było kiedyś, teraz się polepszyło i jest o wiele trudniej niż wam się wydaje. Teraz Moim wyzwaniem jest gra bez używania Speed boostów. Potraficie tak? Samochody? Starczy mi jeden Mój profilek : http://nfsc-s.com/nfsw/SAYAKUTO Edytowano Wrzesień 11, 2013 przez Marcinek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Marcinek pls.... znalazłem swoje konto http://nfsc-s.com/nfsw/DERPYPL#g3232 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Październik 8, 2013 Autor Share Napisano Październik 8, 2013 ładnie masz nawalone samochodów. Kupywałeś za Boosty? Jak dla mnie to nie granie bo bym wydał z 5 dych pewnie i bym miał poganiacza. Nie chcę tak grać. Strata pieniędzy. A tak to będę kolekcjonował tylko samochody za pkt i będę je tuningował socketami z wyzwań, osiągnięć i wyścigów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 udało mi sie znaleść buga i mi sie nawaliło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Październik 11, 2013 Autor Share Napisano Październik 11, 2013 Jasne, jasne. Módl się by admini nie sprawdzili loga bo masz wtedy wtopę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrsplit Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Ej gra w kto ktoś jeszcze bo ja gram na chicane-US 47 lvl. Ej gra ktoś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Może odświeżam stary wątek, ale chciałem się pochwalić niestandardowym paintjobem z naklejek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 No nie powiem, świetna robota Proste, a to właśnie w prostocie tkwi siła. Wolałbym jednak jednolity kolor felg (niebieski lub standardowy). Cieszy też fakt, że nie nawaliłeś bajerów typu podświetlenia, ławki (spoilery). A co do gry - czyżby Most Wanted? O ile się orientuję to właśnie do niej jest najwięcej modów. Aż sobie jutro odpalę Forzę 4 i pogrzebię przy jakimś aucie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Podświetlenie chciałem zrobić, takie lekko niebieskawe, ale zbierałem na nowe auto. Powinienem wywalić jeszcze te naklejkę z tyłu, która mi się nie udała (miał być element lojalności, w sensie naszyjnik). Czarny dach jest po to, żeby zrobić rysunek Rainbow we własnej osobie NFS Most Wanted (z 2005 roku o ile się nie mylę) mam na PS2 i miałem radochę, gdy zobaczyłem że świat gry przenieśli do World. Na MW się praktycznie wychowałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Ja na NFS Porsche... to były czasy. A teraz tylko Most Wanted i Most Wanted... ech... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Niestety,nie jestem ogromnym fanem serii. Poza tym, gdy Ty grałeś w Porsche, ja pewnie na Pegasusie w "trójwymiarową" ścigankę. Wracając do tematu: co sądzicie o zrobieniu Cobalta SS na Lunę? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Maj 2, 2014 Autor Share Napisano Maj 2, 2014 Wiesz że to nie głupi pomysł? Ja na razie latam na Lotusie Elise na serwerze Chicane EU także możecie do mnie pisać Myślałem nad zrobieniem coś ala rainbow Car, ale ie wiem w jaki sposób się za to wziąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 meh ja mam Laborghini Reventon jako Rainbow Dash i Nissan Skyline Nismo jako Depry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Próbowałem zagrać i... nie, to nie dla mnie. Ta gra tak mnie nudziła, że normalnie strach. Na ulicach ruch samochodowy właściwie nie istnieje, pościgi można złapać tylko w ramach zadania (a zasad jego za Chiny Ludowe nie rozumiem), pojazdy graczy się przenikają, żeby cokolwiek lepszego kupić, trzeba dostarczyć twórcom szekli... Wystarczy trochę wybulić za wóz, aby ci mający grę za darmo nie mieli z takim żadnych szans. W tej grze nie ma żadnych postępów. Żeby przejść na "wyższy poziom" trzeba zapłacić, a nie grać wystarczająco długo. Ja rozumiem, że gra darmowa, więc się nie należy się spodziewać cudów, no ale mam wrażenie, że twórcy się wypięli na graczy. Już by lepiej po prostu sprzedawali tę grę, jak pozostałe z tej serii, a nie wprowadzali te kretyńskie mikropłatności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 (edytowany) Nie prawda. Ja nie pakowałem kasy w tą grę i mam dobre w miarę konto. Ruch jest na ulicach. Jesli chcesz zbierać na samochód porządny to klikasz "R" i wyszukuje ci automatycznie wyścig. Potem akceptujesz lub odrzucasz. Kasę zbierasz, exp zbierasz, ulepszenia zdobywasz i masz. Edytowano Maj 3, 2014 przez Marcinek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 (edytowany) Napiszę tutaj, bo nie ma ogólnego tematu dla Need for Speeda. Wróciłem sobie do starego Most Wanteda... Da się jakoś nałożyć na samochód kilka wzorów? Czy może potrzeba jakiegoś moda? Edytowano Wrzesień 5, 2014 przez Generalek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Na pewno potrzeba jakiegoś moda. Gdyby była taka opcja wbudowana w grze, to na swoim PlayStation 2 miałbym też Lamborghini Gallardo odpicowane we wzorek Dashie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Pogrzebałem w sieci (to nie boli... serio)PC - na 89,98% są mody. Widziałem rezultaty. Forza to to nie jest, ale wygląda nieźlePS2 - możesz jedynie malować auta w stylu MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Da się jakoś nałożyć na samochód kilka wzorów?Nawet na moim chomiku mam z 3 wzorki MLP na samochody do Most Wanted http://chomikuj.pl/mariusz391/NFS+Most+Wanted+Vinyle+MLP Z tego co pamiętam nawet jest tam instrukcja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 (edytowany) Pogrzebałem w sieci (to nie boli... serio) No cóż, też grzebałem. Ale znajdowałem tylko naklejki do wgrywania, żadnego moda do posiadania kilku naraz. Edytowano Wrzesień 6, 2014 przez Generalek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts