Arceus Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Taaaaaaaaak!!! oto jest wątek poświęcony najbardziej muskularnemu pegazowi jaki kiedykolwiek był na terenie Equestrij. Panie i Panowie Klacze i Ogiery oto Snowflake! Taaaaaak! (Nie wiem czy wątek na jego temat powstał, więc jeśli jest a ja go przeoczyłem proszę o usunięcie.) Link do komentarza
Cassidy Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Snowflake! Uwielbiam momenty wyskakiwania z pod ziemi i krzyczenia ,,taaa'' Link do komentarza
Burning Question Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Snowflake z tymi swoimi skrzydełeczkami jest dowodem na to, że nie liczy się rozmiar ale technika. XD A tak na serio, to dziwię się, że Scotaloo jeszcze nie spytała go o poradę w kwestii latania. Link do komentarza
Magus Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 On jest super jak dla mnie jest śmieszny uwielbiam to jego taaaaaaak!! Ale zawsze mnie zastanawia jak tam małe skrzydła unoszą tak wielkiego pegaza Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Pora na arty Aż dziw, że w ogóle dostał się do akademi. Link do komentarza
Airlick Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 http://mlppolska.pl/watek/549-hardkorowy-kucu-roid-rage/ - oto jego temat.Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts