Downdraught Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 Ogłoszenia parafialne! W przeciągu 2-3 tygodni powinna wyjść nowa wersja spisu (tym razem prawdopodobnie będzie mogła przyjąć miano ogólnopolskiego (nie tylko użytkowników forum)), w związku z tym stary zostanie usunięty i uzupełniany od przysłowiowego zera. Z góry wszystkich przepraszam z brak aktualizacji aktualnej wersji :c Za niedługo powinienem dać link do wersji testowej Link to comment
Downdraught Posted April 7, 2015 Author Share Posted April 7, 2015 (W sumie to wprowadzamy lekki offtop ale i tak za niedługo spis będzie robiony od zera więc można :3) Dzisiaj cały dzień siedziałem nad systemem filtrów i zgubiłem się w poziomach tablic, więc wszystko na marne xD Jak uda mi się z tym uporać to zostanie jeszcze kilka drobnostek i wypuszczę wersję testową... a przed tym prawdopodobnie zrobię formularz google dla wpisów do nowej wersji... A ze starej bazy zrobię archiwum. Link to comment
Nawias Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Pytanko - ile na oko może ważyć strona? W gigabajtach jeśli można, nawet jak wyjdzie ułamek ^^ Link to comment
Downdraught Posted April 8, 2015 Author Share Posted April 8, 2015 (edited) Aktualnie stronka waży: 0.0015471391379833 W porównaniu do obecnej wersji: 0.0016488581895828 Przy czym posiada więcej opcji Edited April 8, 2015 by Downdraught Link to comment
Recommended Posts